Ford Focus RS 2018 Etkileyici Performansa Sahip

0

Spor araç tutkunları için özel olarak üretilmiş olan Ford Focus RS 2018 mükemmel özelliklerinin yanı sıra harika görünümü ile de araç severleri kendine hayran bırakıyor. Özellikle spor görümünde olması ve geliştirilmiş performans teknolojileri aracı başka bir boyuta taşımış bulunuyor.

Ford Focus RS tamamen akıllı teknoloji ile üretilmiş ve akıllı teknolojinin bütün ürünlerini içinde barındıran akıllı bir arabadır. Araçta spor araba severlerin isteyebileceği bütün özellikler fazlası ile mevcut. Şöyle ki araçta yer alan dört tekerlekten çekiş sistemi mümkün. Yol ve sürüş kontrolünü sağlamak amacı ile motor torkunun arka tekerlekler arasında dengelenmesini sağlayan elektronik kontrollü çift kavrama seti sayesinde sürücüler aşırı hızda bile yol ve sürüş kontrolünü kolaylıkla sağlayabiliyorlar.

Ford Focus RS 2018 Etkileyici Performansa Sahip

Ayrıca araçta bulunan bir tuşla ayarlama sistemleri sayesinde aracı normal yola veya yarış pisti için hazırlamak mümkündür. Bir tuşa basılarak araçtaki AWD sistemi, Elektronik kontrol, ABS sistemi ve motor tepkileri aracın sürüleceği ortama göre ayarlanabiliyor. Ford Focus RS 2018 aracında bulunan değişik modlar sayesinde araç kullanılacağı her ortama kolaylıkla uyum sağlıyor.

Ford Focus RS 2018 Etkileyici Performansa Sahip

Normal mod veya spor mod seçilerek araçla yolculuk yapılabilir. Ayrıca araçta daha birçok özellik bulunuyor. Vites değiştirme zamanını gösterme özelliği. Türkçe sesli kontrol özelliği ile aracı istediğin gibi yönlendirebilme özelliği. Virajların çevresinin görülmesine yardımcı olacak far sistemleri. Daha saymakla bitmeyecek birçok özellik Ford Focus RS de spor araç tutkunlarını bekliyor.

Ford Focus RS 2018 Etkileyici Performansa Sahip

Ford Focus RS Motor Özellikleri ve Fiyatı

Alanının en iyileri arasında gösterilen Ford Focus RS geliştirilmiş motor teknolojisi ile üretilmiştir. Araçta 2,3 Ecoboost motor teknolojisi kullanılmıştır. Ayrıca direkt yakıt enjeksiyonu, özel olarak ayarlanan ve kalibre edilen motor verimi ile araçta maksimum 350 ps güç ve maksimum 440 nm tork özelliklerini hissetmek mümkündür.

Ford Focus RS 2018 Etkileyici Performansa Sahip

Bunlar ek olarak araçta özel olarak üretilen motor sistemi sayesinde en alt devirden en üst devire geçene kadar bir istikrar söz konusudur. Bu özellik sayesinde performans hep üst seviyede tutulur. Araçta bulunan motor devri 6800 ile sınırlandırılmıştır. İçerisinde bütün akıllı sistemlerin bulunduğu ve alanında bir numara olan Ford Focus RS Fiyatları da açıklandı. Yapılan açıklamalara göre bu eşsiz spor araç 85.000 Euro’ dan satışa sunulacak. Focus RS hakkında daha detaylı bilgi alabilmek ve onu bir test sürüşüne çıkarabilmek için size en yakın Ford bayisini ziyaret edebilirsiniz.

Ford Focus RS 2018 Etkileyici Performansa Sahip

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası