Enpara EFT Swift ve Şube Kodu Bilgileri

2

Enpara ile havale ve EFT işlemleri gerçekleştirmek bir hayli kolay. Şubesiz bankacılık hizmeti veren Enpara.com, bu noktada şube bilgileri ve şube adı sabit bir bankacılık hizmeti sunuyor. Ancak, yurt dışından gelen para transferleri için Enpara, Swift kodu ile işlem yapmanıza da olanak sağlıyor. Sonuç olarak uluslararası bir bilgi olan Swift bilgisi, her banka gibi Enpara için de geçerli. Peki, Türkiye içerisindeki serbest bölge bankacılıkları ve Türkiye dışından gelecek para transferi işlemlerinde, Enpara EFT Swift ve şube kodu bilgileri nelerdir? Nasıl alınır?

Enpara EFT İşlemi İçin Swift Alma

Enpara EFT işlemi için Swift alma, yurt dışı gelen para transferi için geçerli bir ihtiyaç olmakla birlikte, aynı ihtiyacı ticaret erbablarının Serbest bölge olarak adlandırılan yurt içi sınırlarda da duyabildiğini belirtebiliriz. Swift bilgisi her banka için tek olup, Enpara için de atanmış bir bilgidir. Peki, Enpara SWIFT kodu nedir?

Enpara Swift kodu FNNBTRISXXX olarak belirlenmiştir. Gerek yurtiçi gerekse de yurt dışı para transferleri için ihtiyaç duymanız halinde, bu kod bankaya tanımlanmış tek swift kodu olup değişmeyeceği için hangi yılda olursak olalım, yine aynı bilgi üzerinden işlem yapılabilmektedir. Eğer teyit etmek isterseniz, Enpara müşteri hizmetlerinden teyit edebilir ya da Swift kodunu Enpara çözüm merkezinden de temin edebilirsiniz.

Enpara EFT İşlemi Şube Kodu Bilgileri

Enpara EFT işlemi şube kodu bilgileri genellikle ihtiyaç duyulmayan bilgilerdir. Enpara, şubesiz bankacılık işlemleri gerçekleştiren ve bununla birlikte masraf almayan bir banka olması dolayısıyla, pek çok prosedüre ihtiyaç duyulmayacak etkili yöntemler geliştirmiştir. Ancak, bir şekilde Enpara şube kodu ve şube adı bilgilerine ihtiyaç duyarsanız, bu durumda Enpara, Finansbank’ın alt kuruluşu olması ve şubesiz bankacılık işlemleri gerçekleştirmesi sebebi ile sabit bir bilgi sunmaktadır. Buna göre, Enpara şube adı ‘’Enpara’’ şeklindedir. Yani Türkiye’de fiziki hiçbir şubesi bulunmaması sebebi ile online bankacılık işlemleri veren Enpara için şube adını aynı şekilde kullanabilirsiniz. Son olarak, Enpara şube kodu bilgisine değinelim. Bir QNB Finansbank kuruluşu olan Enpara şube kodu 3663’tür.

Bunları da beğenebilirsin
2 Yorumlar
  1. Mustafa diyor

    Bilmiyorum

  2. Dovletgeldi diyor

    Merhaba, yurt dışına para göndermek istedim. Qnb finansbank Swift kodu eksik yada hatalı diye yazı çıkıyor. Teb yada denizbank swift kodunu yazdığımda kabul ediyor. Teb yada denizbank swift kodunu kullanırsam olurmu? Cevabınıza teşekkür ederim

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası