Enpara.com Nedir, Nasıl Çalışır?

0

QNB Fnansbank’ın internet bankacılık sistemi olarak hayata geçirilen Enpara.com; tamamen internet üzerinden hizmet aldığınız ve bir bankacılık sisteminde yapabildiğiniz tüm işlemleri kolay bir şekilde yapabildiğiniz internet bankacılık sistemidir. QNB Finansbank bünyesinde hayata geçirilen Enpara, müşterilerine birçok avantajı aynı anda sunmaktadır. Bir banka şubesine gitmenize gerek kalmadan yapmak istediğiniz tüm işlemleri kolay ve hızlı bir şekilde yapabildiğiniz Enpara ihtiyaç duymanız halinde müşteri temsilcisini ayağınıza kadar gönderen bir sisteme de sahiptir.

Enpara.com Güvenli mi?

Enpara, internet bankacılık sistemleri arasında en güvenilir bankacılık sistemidir. Müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışan sistem hem QNB Finansbank garantisi altında müşterilerine hizmet vermektedir hem de sahip olduğu müşteri kitlesi ile en fazla müşteriye sahip banka sistemleri sıralamasında ilk 10 da yer almaktadır. Profesyonel bir ekibe sahip olan Enpara ile yaptığınız işlemler için anlık olarak müşteri temsilcisini arayarak iletişime geçebiliyorsunuz.

Enpara Avantajları Nelerdir?

  • Enpara müşterisi olmak için bankaya gitmiyorsunuz. İnternetten yapacağınız başvuru sonrasında adresinize gelen müşteri temsilcisi ile hesap işlemlerinizi yapabiliyorsunuz.
  • Müşteri olduğunuz andan itibaren size sunulan tüm bankacılık işlemlerini cep telefonunuz veya internet üzerinden kolayca yapabiliyorsunuz.
  • Size verilen isimsiz banka kartı ile anlık olarak işlem yapmaya başlayabiliyorsunuz. Başvuru yapmanız durumunda 4 iş günü içinde isimli hesap kartınız ve kredi kartınız yine adresinize gönderiliyor.
  • Enpara; banka şubelerine sahip olmadığı için herhangi bir gideri bulunmamaktadır. Gider için ayırdığı bütçeyi müşterilerine aktaran sistem havale, eft, kart aidatı gibi ücretleri sizden almıyor. Ücretsiz bankacılık sistemi olarak sizlere hizmet veren Enpara sayesinde eft kesintileri yaşamıyorsunuz.
  • Eft limiti bulunmadığı için 100.000 TL ye kadar eft yapabiliyorsunuz. Diğer bankalarda bu limit maksimum 25000 TL olduğu için dilediğiniz gibi işlem yapabiliyorsunuz.
  • Faiz oranı olarak diğer bankalardan + puan daha fazla faiz oranı sunan Enpara bu özelliği ile daha fazla kazanmanızı sağlıyor.
  • Döviz alım satımında makas aralığı çok düşük olan sistemde online olarak döviz satın alabilir ve satabilirsiniz. Bu işlemler için diğer bankalardaki gibi kesintiler yaşamazsınız.

Kurulduğu 2012 yılından beri bankacılık anlayışına farklı bir boyut kazandıran Enpara, kısa süre içerisin de popüleritesini üst seviyelere çıkartmayı başarmıştır. Ömür boyu kart aidatı ve eft, havale ücreti almayan, banka’dan güzeli sloganı ile çok sevilen kuruluş hakkında daha detaylı bilgi edinmek için Enpara web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası