Çin’den Yeni Elektrikli Otomobil Konsepti: Roewe R-Aura

0

Tüm dünya corona virüs salgınıyla aktif olarak mücadele ederken, salgının ilk ortaya çıktığı ülke olan Çin‘de hayat normale dönmeye devam ediyor. Geçtiğimiz ay uygulanan yasakların kalkması sonrasında ülkede otomotiv sektörü de eski günlerine yavaş yavaş geçiş yapıyor. Otomotiv pazarının en önemli merkezlerinden birisi olan Çin otomotiv pazarı, yakında eski iştihamına da kavuşacak gibi.

2006 yılında Çin’de SAIC Motor tarafından kurulan Roewe markası da ”R” ismini verdiği bir seri yaratıyor. Bu serinin ilk aracı ise tamamen elektrikli bir sedan olan R-Aura konsepti oldu. Heyecan verici bir tasarıma sahip olan otomobilin detayları ise 10 Mayıs itibariyle otomotiv dünyası ile paylaşılacak. Umarız ki konsopt detayları ortaya çıktığı zaman aracın üretileceğine dair sinyallerde verilir ve elektrikli otomobil ailesine yeni bir model daha eklenir.

Roewe R-Aura Roewe R-Aura Roewe R-Aura

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası