Audi RS6-R Avant Modeli ABT Tarafından Modifiye Edildi

0

Almanya’da faaliyet gösteren modifiye şirketi ABT, geçtiğimiz yıl teaser görüntülerini paylaştığı modifiyeli Audi RS6-R Avant modelinin örtülerini kaldırdı. 2020 yılı içerisin de firma tarafından modifiyesi yapılacak 2 modelden bir tanesi olan station wagon RS6-R Avant, görsel değişiminin yanı sıra gücü ile de gözleri üzerinde toplayacağa benziyor.

Audi RS6-R Avant

Orjinal haliyle de oldukça kaslı ve ağır bir duruşa sahip olan otomobile ABT tarafından ön kısıma spoyler eki, arka kısıma agrasif bir difüzör ve yan kısımlara da asgrasifliği ön plana çıkartan çamurluk ekleri ve marşpiyeler eklenmiş. Tüm bunların yanı sıra modifiye şirketi özel tasarım jantları da es geçmemiş.

Audi RS6-R Avant

Tüm hatları ile ABT tarafından tekrardan ele alınan otomobilin süspansiyon sistemleri de şirket tarafından tekrardan ele alınıp ayarlanmış. Ayrıca arka kısımda Audi tarafından önceden konumlandırılmış olan özel oval egzoz çıkışları da, modifiye firması tarafından kendi üretim olan panlanmaz çelik ve karbon fiber kaplı uçlu parçalar ile değiştirilmiş.

Audi RS6-R Avant

Audi RS6-R Avant ABT’nin Yeni Canavarı

ABT tasarımsal olarak ele aldığı otomobilin kaputunun altında da bir dizi değişikliğe imza atmış durumda. Kaput altında yapılan değişiklikler sayesin de otomobil standart modelden 141 beygir ve 120 Nm tork daha fazla güce kavuşmuş. Bu güç kazanımları çift turbo beslemesine sahip olan 4.0 litrelik V8 motorun 741 beygirlik bir güç ve 920 Nm tork değer elde etmesine imkan sağlamış.

Audi RS6-R Avant

Henüz şirket tarafından modefiyeli Audi RS6-R Avant modelinin 0’dan 100 km/s hıza ulaşma verileri paylaşılmamış olsa da, standart model de 3.6 olan değerin oldukça üstün de bir performans olacağı kaçınılmaz bir gerçek. ABT tarafından sadece 125 adet üretilecek olan otomobilin fiyat bilgisi de şuan için belirsizliğini korumakta.

Audi RS6-R Avant

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası