Audi A3 2019 Bomba Gibi Gelecek

1

Kompakt Hatchback sınıf denildiği zaman en çok tercih edilen otomobiller arasında yer alan Audi A3, 2019 yılına bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. 4. Jenerasyon A3 olarak tasarlanmaya başlayan otomobili birçok kişi yoğun şekilde araştırıyor. İlk olarak 1996 yılında tasarlanan ve A1’den sonra markanın en küçük aracı olarak bilinen A3, 4. Nesil Golf ile aynı platformu paylaşmaktaydı. Audi A3 2019, Premium sınıf olarak bu sezonun en çok satan otomobilleri arasında yer alabilir.

2017 Facelift Audi A3 olması beklenirken bazı yeni kritikleri öne çıkartan Alman markası, dijital gösterge panelini bu araç ile beraber aktif edecek. Ayrıca Audi A3 2019 içerisinde Matrix led far yeniliği de olacak. 1.5 litrelik yeni nesil TSi motor ile öne çıkacak olan otomobil ekonomik / performans açısından iyileştirmeleri revizyon olarak sunacak. Büyük hacimli motorlar için kapsamlı çalışmala yapan marka, bunun yanı sıra RS3’ün bambaşka bir boyutta alıcılara ulaşmasını hedefliyor. Multimedya ekranının daha kaliteli şekilde kokpite oturtulmasını sağlayacak olan Audi markası, bu segmentte önemli bir yer edinecek gibi duruyor.

2019 Audi A3 Fiyatları Nasıl Olacak?

Henüz test sürüşleri devam eden Audi A3 2019 otomobilinin henüz fiyatı hakkında bir açıklama bulunmuyor. Yurtdışında ortalama 50 bin Euro gibi bir rakamdan satışa çıkartılması beklenirken, Türkiye’de de 250-300 bin TL arası fiyatlandırmalar üzerinden yeni sahibini bulacak gibi düşünülüyor. Son dönemlerde milyonlarca Audi tutkununun merakla beklediği bu otomobil, kitlelere sürüş keyfi, konfor ve güvenlik açısından maksimum performans sunacak. Siz de web sitemiz üzerinden gelecek olan tüm Audi A3 2019 haberlerini takip edebilirsiniz. Henüz firma tarafından yapılan açıklama bu kadar..

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. Levent diyor

    Audi A3 kendi sınıfında oldukça başarılı bir araç ama kurlar yüzünden fiyatları geçen seneye oranla oldukça artmış durumda şu an. Yoksa insanın gözü kapalı alacağı bir araç.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası