Yeni Porsche Macan’a Macan Turbo Modeli

0

Geçtiğimiz yıl Porsche tarafından piyasaya çıkarılan yeni Porsche Macan’a, Porsche Macan Turbo Modeli tasarımıyla rakip geldi. Yeni Turbo Macan’ın 100 kilometreye kadar hızlanmasının 4.3 saniyede gerçekleşeceği ve hız sınırının 270 km olduğu açıklandı. Porsche üreticisi Alman firma için değişmeyen kurallar bulunuyor. Bu kurallardan birini de yenilenen bir araç modelinde, farklı bir içerik varsa o otomobilin tüm modelleri o içerikle donatılıyor. Yani yenilediği bir modelini, yenilediği modelin diğer modellerini de kısa bir zaman dilimi içerisinde seriye bağlıyor. Macan Turbo modelinde de bu geleneğe bağlı kalan firma, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Macan modelinin yeni modeli olan Macan Turbo modelini tanıttı.

2019 Macan Turbo’nun Resmi Tanıtımı

Macan Turbo için resmi duyuru gerçekleştiren Porsche Macan S’in özellikleri hakkında bilgi verdi. Yeni Macan Turbo versiyonunda bir önceki Macan modeline özel detaylar eklendiği tespit ediliyor. Geçen yılki Macan Turbo’da kaput altında bulunan çift turboşarj, küçük ebatlı 440 beygir güçlü olarak değişime uğramış.

Macan Turbo, dört tekerlekli çekiş sistemiyle tamamlanırken, önceki Macan modeline göre de son derece güçlü hale getirilmiş. 4.3 saniyede 100 km hızlanan yeni Porsche Traction, 270 km hıza çıkabilme kapasitesine sahip. Görsel anlamda büyük bir değişim bulunmayan araçta, dörtlü egzoz çıkışı yer alıyor. Arka difüzör, hafif revize edilmiş bölüm ve ince bir spoyler göze çarpıyor. İç kabininde ise, elektrikle kumanda edilen koltuklar, ses sistemi, dokunmatik ekran ve kablosuz şarj bölümünün bulunduğu dikkat çekiyor.Porsche

Yeni Macan Turbo Satış Tarihi

Yeni Macan Turbo satışları için henüz bir tarih belirlenmemiş olsa da Eylül ayı gibi satışa çıkarılacağı düşünülüyor. Satış fiyatında için Avrupa’da başlangıç fiyatının 91,922 Euro olarak belirlendiği açıklanıyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası