2020 Skoda Octavia Liftback ve Station Wagon Tanıtıldı

0

Skoda, son yıllarda yaşadığı değişim ve Volkswagen bünyesinde yürüttüğü tasarım çalışmaları ile adından oldukça sık bahsettirir oldu. Sevilen otomotiv devi bugün itibariyle de 2020 Skoda Octavia model aracını tanıttı. Uzun yıllardır Skoda’nın en çok satılan otomobillerinden olan Octavia’nın 3 nesildir görülmeyen alışılmadık bir ön gösterim ile tanıtım kampanyası yapıldı.

Yeni ve 4. nesil Octavia tanıtımında önceki versiyonlarına göre oldukça keskin hatlara sahip olan yepyeni bir Octavia lansmanı gerçekleştirildi. Volkwagen, 2020 Skoda Octavia ile aracın hatlarında yarattığı değişiklik ile bu yeni modeli hem Superb hem de bir nebze Passat modeline benzetmiş gibi görünüyor. Lansmanda 3 farklı modeli birden tanıtan Skoda, birbirinden farklı bu 3 modeli sırası ile sedan liftback ve beş kapılı model, station wagon ve plug-in hibrit iV olarak yollara çıkmaya hazırlanıyor.

Sınıfının en büyük araçlarından olacak olan yeni Octavia’nın sedan modelinde 600 litrelik bagaj hacmi bulunacak. Ayrıca Station Wagon olarak üretilen modelinde ise 640 litrelik devasa bir hacim ortaya koyuluyor.

2020 Skoda Octavia Liftback ve Station Wagon Tanıtıldı

2020 Skoda Octavia ile Gelen Değişiklikler

Octavia 4 kullanmayı planlayanlar için aracın ne kadar büyük olduğunan bahsetmek gerekecek. Daha önceki modellerine ve sınıfının tüm modellerine kıyasla 2020 Skoda Octavia oldukça büyük bir izlenim sergiliyor.

Kendi büyüklüğü yetmezmiş gibi Station Wagon ile bunu biraz daha pekiştiren modelin en dikkat çekici noktası ise aracın arkasında bir skoda amblemi bulunmaması. Tıpkı Superb model araçlardaki gibi aracın arkasında logo bulundurmayan yeni modelde OCTAVIA yazılı ibare dikkat çekiyor.

Arka koltukta yer alan yolcular için diz mesafesi her zamankinden daha büyük ve daha geniş bir aralığı yaratan bu yeni modelin Skoda’nın en çok tutulan modeli olması bekleniyor. Octavia 4’te far ve stop hatlarının daha keskin olması, araç ebatındaki büyüme, isteğe bağlı led teknolojisine bağlı farlar ve zarafet Skoda severler için onu oldukça cazip bir seçenek haline getirecek gibi. 2020 Skoda Octavia yeni modeli için lav mavisi, titanyum siyahı ve kristal siyah olmak üzere üç farklı renk kataloğuna sahip.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası