2020 BMW X3 Hibrit Tanıtımı Yapıldı

0

Önceki modellerine göre daha ekonomik ancak bir o kadarda görsel anlamda yenilikler sunan 2020 BMW X3 Hibrit versiyonu tanıtıldı. Yakıt tasarruf sisteminin yanı sıra daha iyi bir performans sunan araç, elektrikle 46 km mesafe alabiliyor.

2020 BMW X3 Hibrit Ekonomi ve Performansı Bir Arada Sunuyor

İx3 versiyonu sonrası hibrit teknolojisi üzerinde daha fazla yoğunlaştığı görülen BMW’de, yeni nesil araçların daha fazla konuşulacağına kesin gözüyle bakılıyor. Tasarımsal anlamda da önemli değişiklikler olsa da, bu değişikliklerin büyük bir kısmı aracın iç mekanında görünüyor. Araçta klasik BMW iç tasarımda bir takım sihirli dokunuşlar yapılmış olsa da, bu dokunuşlar da BMW’nin klasik çizgisini bozmamış görünüyor.

Amerika’da ki Tesislerde üretilecek

Üretim bandına ABD’de bulunan tesislerde çıkacak olan yeni model, önemli birçok özelliği bir arada sunuyor. Klasik tasarımına yapılan dokunuşlar araca farklı bir büyüleyici görüntü katarken, yeni özelliklerle aracın yakıt performans değerlendirmesinde de muhteşem yenilikler yapıldığı görülüyor.

Temel Hatlarıyla BMW X3 Hibrit Özellikleri

Önceki örneklerinden de bildiğimiz performansının üzerine daha fazlasını koymayı başaran BMW, yeni aracın teknik ve donanım açısından artılarının yanında, tasarımsal yeni değerleri de araçta hissedilir derecede uygulamış…

2.0 litre turbo dört silindir içten yanmalı motor, bizi karşılayan başlıca özellikler arasında yer alıyor. Elektrik motoru 109 PS güç üretirken, 184 PS güç üreten ana motorla daha iyi performans alıcısını bekliyor. 4 çeker özelliğinin standart özellikler arasında yer aldığı yeni BMW X3 xDrive30e, 100 kilometre hız seviyesine, 6,1 saniyede ulaşıyor. Saatte 210 km yol giden aracın, 2 ton çekiş desteği gibi özelliklere sahip olduğu da görülüyor.

Evdeki normal prizlerde 6 saatte şarj edilebilir özelliğe sahip aracın, özel şarj ünitesiyle neredeyse bu sürenin yarı zamanda aracı şarj etmesi bekleniyor. Henüz fiyatı hakkında bir bilgi paylaşımı yapılmayan BMW X3 xDrive30e, 2020 yılının ilk aylarında öncelikli olarak üretildiği Amerika’da satışa çıkacak aracı, sonrasında da diğer ülkelerde yollarda görebileceğiz. Performans anlamında iyi bir ortalamaya sahip olacağı anlaşılan aracın, donanımsal özellikleri de opsiyonlu olarak memnun edici birçok niteliğe sahip olacak.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası