2019 Skoda Fabia Combi Scoutline Tanıtıldı

0

Çek Cumhuriyet’li Skoda, geçtiğimiz mart ayında düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı’nda yeni Fabia hatchback modelinin tanıtımını gerçekleştirmişti. Otomobil, yeni LED dış aydınlatmalara sahip, isteğe göre opsiyonel olarak seçilebilen 18 inç’lik jantları bulunan ve güncellenen yeni bilgi eğlence sistemi ile ziyaretçilerin beğenisine sunulmuştu. Otomotiv devi şimdide yeni versiyonu, 2019 Skoda Fabia Combi Scoutline ile karşımıza çıkıyor.

Markanın diğer versiyonlarında da çok sık karşılaştığımız Scout modellerini andıran yeni güncellemeler Fabia Combi modeline de gelmiş. Gövdeye uygulanan gümüş renkli dokunuşlarla karşımıza çıkan otomobil, mat ve siyah olarak seçilebilinen 16 ve 17 inç’lik yeni alaşım jantlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Ancak markanın diğer araçları Kodiaq, Karoq modellerinde olduğu gibi malesef Combi Scoutline 4 tekerden çekiş sistemine ne yazık ki sahip değil.

2019 Skoda Fabia Combi Scoutline Tanıtıldı

2019 Skoda Fabia Combi Scoutline Detayları

Bir de otomobilin motor seçeneklerine göz gezdirelim. Otomobilin Scoutline versiyonu da, Fabia Combi’de bulunan bütün motor seçeneklerini bünyesinde barındırıyor. 1.0 litrelik bir atmosferik MPI motora sahip olan araç, 60 ve 75 beygirlik güç seçenekleri ile satın alınabiliniyor. Bu motor seçeneklerine de ek olarak 1.0 litrelik hacime sahip 95 ve 110 beygirlik güç üreten TSI bir ünitede bulunuyor. Otomobil de tercih edilecek tüm motor seçenekleri 3 silindirli yapıda ve Euro 6d-TEMP emisyon normlarıyla da uyumlu. Otomobilin turbolu versiyonları ise benzin partikül filtresi ile donatılmış ve hepsinde de start/stop özelliği standart olarak sunulmuş.

2019 Skoda Fabia Combi Scoutline

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası