2019 Güvenilirlik Şampiyonu Mercedes-Benz Oldu

0

CarMD tarafından düzenli olarak her yıl Kuzey Amerika bölgesinde düzenlenen ve Otomobil Sağlık İndeksi verilerinin paylaşıldığı veriler açıklandı. Yayınlanan raporda 2019 yılının en güvenilir markaları ve tamiri en ucuz olan modeller ortaya çıkmış oldu.

CarMD, paylaşılan istatistikleri elde etmek için 1996 – 2019 yılları arasın da yollar da olan 14.4 milyon adet otomobili inceliyor. 2019 yılı için listeye aldıkları modelleri ise 1 Ekim 2018 tarihinden 30 Eylül 2019 tarihleri aralığında çıkarılan yeni nesil modellerden seçmişler.

En Güvenilir Marka: Mercedes-Benz

Yapılan araştırmalar doğrultusunda 2019 yılının en güvenilir otomotiv markası Alman üretici Mercedes olmuş. Geçtiğimiz dönem de sekizinci sırada yer alan Mercedes, bu sene en güvenilir modelleri sunarak liste de zirveye oturmayı başarmış. Mercedes’i ise ikinci sıradan bu yıl, geçtiğimiz yılın beşinci sırasında yer alan Mitsubishi takip ediyor.

Üçüncülüğü de geçen sene listeye yedinci sıradan giren Ram yerleşmiş. Geçen yıl düzenlenen sıralama da hayal kırıklığı yaratarak listeye bile giremeyen Ford ve Volvo ise bu yıl liste de yer almayı başarmışlar. En güvenilir marka listesin de bu yıl Ford beşinci sırayı, Volvo ise dokuzuncu sırayı almayı başarmış.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası