2019 Audi A1 Daha Büyük ve Daha Güçlü

0

Paris Otomobil Fuarı’nda bundan yaklaşık 8 sene önce ilk jenarasyonunun tanıtıldığı Audi A1, yepyeni gövdesi ve daha güçlü yapısı ile tekrar ışıklar şehrinde sahnedeki yerini aldı. 2019 Audi A1 eski versiyonuna oranla daha hızlı, daha büyük ve daha şık bir yapıda bizi karşılıyor. Oldukça etkileyici kırmızı gövde rengine ve ralli aracı izlenimi veren beyaz renkli jantlara sahip Yeni A1, artık 4.03 metrelik bir uzunluğa; 1.74 metre genişliğe ve 1.4 metrelik de bir yüksekliğe kavuşmuş. Marka bu boyutlarla birlikte yeni hatcback’inin artık şehir hayatına daha da uygun olduğunun altını çiziyor.

2019 Audi A1 Daha Büyük ve Daha Güçlü

2019 Audi A1 genişleyen hatları sayesin de eski modeline oranla bagaj hacmini 40 litre daha arttırmış ve 334 litrelik bir bagaj hacmine kavuşmuş. Otomobil de yer alan 15 inç’lik jantlar standart olarak sunulurken, opsiyonel olarak bu seçenekte sürücü isteğine göre 16 veya 17 inç seviyelerine çıkartılabiliniyor. Kabin kısmına baktığımız zaman sürücüyü karşılayan bir de 8.8 inç boyutlara sahip bir de MMI Touch bilgi eğlence sistemi bulunuyor. Tabii ki müşterilerin talebi doğrultusun da bu ekran da 10.1 inç seviyesine çıkabiliyor.

2019 Audi A1 Daha Büyük ve Daha Güçlü

2019 Audi A1 Detay

Paris Otomobil Fuarı’nda karşımıza çıkan A1’in 30 TFSI modeli, gücünü 1.4 litrelik turbo benzinli bir motordan alıyor. Bu motor otomobile 200 beygirlik bir güç sağlarken bunun altında da üç silindirli 1.0 TSI, 95 beygirlik bir güç yatmakta. 6 ileri manuel şanzımana seçeneğine ek olarak, 7 ileri S-tronic şanzıman ile görücüye çıkan Yeni A1, 200 beygirlik gücünü ise sadece S-tronic seçeneği ile karşılayabiliyor. Satışlarının avrupa pazarında yıl sonundan itibaren başlanması hedeflenen A1’in satış fiyatları hakkın da ise şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor.

2019 Audi A1 Daha Büyük ve Daha Güçlü

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası