Acura RLX 2018 Avrupa Pazarında Satışa Sunuldu

0

Otomobil dünyasında pek de ülkemizde tanınan bir marka olmamasına rağmen, Avrupa’da ciddi satış rakamları yakalayan Acura, yeni sezon araçlarını piyasaya sürdü. Marka tasarımsal anlamda ciddi değişimler yaparak kullanıcılarını Acura RLX 2018 markasında buluşturuyor. Honda markası ile işbirliği yaparak üretimleri sağlayan marka, Amerika, Kanda, Hong Kong gibi ülkelerde ‘premium’ bazında satışlarına devam ediyor.

Full led farlar tercih eden ve kasalarını daha keskin hatları ile tasarlayan Acura markası, aynı zamanda 3.5 litrelik V6 benzinli motor kullanımına devam ediyor. bunun yanı sıra yakıttan tasarruf edebilmek için 1.3 KWh lityum iyon bataryalar ile araç güçlendirilmiş bir konuma ulaştı. Acura RLX 2018’de 377 PS ve 462 NM Tork gücü üreten bir araç tasarımı öne çıkartıldı. Hibrit Premium sedan modeli olarak tasarlanan otomobilde 10 ileri otomatik şanzıman yer alıyor. Acura RLX 2018 içerisinde dört tekerden çekiş sistemi sağlanıyor ve bu sayede hibrit versiyonu almak zorunlu tutulmuyor. Bu araçta ise 310 PS ve 369 NM Tork gücüne sahip atmosferik benzinli ünite ve 7 ileri DTC vites seçenekleri yer alıyor. Lüks, çevreci motor özelliği ve iç donanımını teknoloji nimetlerinden faydalanarak tasarlayan Acura markası, bu sayede kullanıcılarına harika bir tasarım olarak sunuluyor. Ayrıca içerisinde;

  • Adaptif hız sabitleme sistemi
  • İleri çarpışma uyarı özelliği
  • Şerit takip sistemi ve asistanları
  • Otomatik acil frenleme sistemi
  • Yol işaretleri ve tabela algılama sistemi
  • Uyarı sistemi

Gibi donanımsal açıdan dikkat çekici özellikler Acura RLX 2018 ile sağlanıyor. Siz de bu otomobili satın almak açısından Türkiye’de ki herhangi bir Acura mağazasına gidebilir ve aracı daha yakından inceleyebilirsiniz.

Acura RLX 2018

Acura RLX 2018 Fiyatları

Acura RLX 2018 fiyatları henüz açıklanmadı. Kasım 2017 yılı itibariyle Amerika, Kanada, Çin pazarında satışa başlanacak olan otomobilin fiyatları da Aralık ayı itibariyle sunulacaktır. Türkiye’de de Ocak ayı itibariyle otoyollarda olacak otomobil, tam anlamıyla cazip fiyatlardan konforlu ve donanımlı bir yolculuk elde etmenizi sağlıyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası