Ziraat Bankası Kredili Mevduat Hesabı

0

Ziraat Bankası Kredili Mevduat Hesabı acil nakit ihtiyacınız olduğunda, hesap bakiyeniz yetersiz olsa bile alışveriş yapabileceğiniz ve para çekebileceğiniz bir hesap türüdür. Kredili mevduat hesap limitiniz ile;

  • Ziraat Bankası ATM’lerinde nakit para çekebilir
  • BankKart’ınızla alışveriş yapabilir
  • Kredi taksiti, sigorta ödemeleri gibi düzenli ödemelerinizi yapabilir
  • Fatura ödemeleri ve talimatlı ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası Kredi Mevduat Hesabı Nasıl Açılır?

Ziraat Bankası Kredi Mevduat Hesabınızı kullanmaya başlamak için;

  • Ziraat Bankası şubelerinden
  • 444 00 00/ 0850 220 00 000 numaralı Ziraat Bankası Müşteri İletişim Merkezinden
  • Ziraat Bankası ATM’lerinden
  • Ziraatbank.com.tr adresinden
  • Ziraat Mobil uygulamasından hesap başvurusu yapabilirsiniz.

İnternet şubesi ya da Ziraat Mobil uygulama üzeri ile kredili mevduat hesabı başvurusu yapmak için sisteme müşteri bilgileriniz ile giriş yaptıktan sonra Başvurular> Ek Hesap Başvurusu adımlarını izleyerek talep oluşturabilirsiniz. Başvuru sonucunuz bankanızda kayıtlı telefon numarasına SMS yolu ile gönderilir. Hesap başvurunuz değerlendirilirken kredi geçmişiniz, hesap hareketleriniz ve ödeme alışkanlıklarınız göz önünde bulundurulur. Kredi mevduat hesabı başvurunuz olumlu sonuçlanırsa bankanız tarafından belirlenen limit dahilinde hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kredi Mevduat Hesabınızın bağlı bulunduğu vadesiz hesabınıza para girişi olduğunda borcunuz tutarında otomatik olarak kesinti yapılır.

Kredili Mevduat Hesabı borçlarınızı ve harcama detaylarınızı internet bankacılığı ya da Ziraat Mobil üzerinden görüntüleyebilir ya da müşteri iletişim merkezini arayarak hesap ekstrenizin mail olarak gönderilmesini talep edebilirsiniz. Gönderilen hesap ekstresinden harcama detaylarınız, toplam borç tutarınız, kredili mevduat hesabınızın faiz oranı, gibi bilgileri öğrenebilirsiniz.

Kredili Mevduat Hesabı Günlük ve Aylık Faiz Oranları

Ziraat Bankası Kredili Mevduat Hesabı limitinizden yaptığınız harcamalar günlük %1.84 oranında faize tabi tutulur. Geri ödeme tutarına vergiler de dahil edilir. Örneğin kredili mevduat hesabınızdan yaptığınız 250 TL’lik bir harcama için 7 günde toplam 1,07 TL tutarında faiz, 0,21 TL tutarında KKDF ve BSMV vergisi ödemeniz gerekir. Bu durumda toplam geri ödeme tutarınız 251,28 TL olacaktır.

Son ödeme tarihi geçtiği halde ödenmeyen kredili mevduat hesabı borçları aynı oran üzerinden günlük faize tabi tutulmaya devam edilir. Kredili Mevduat Hesabınızı kullanmadığınızda bankanız tarafından herhangi bir hesap işletim ücreti, komisyon ya da faiz kesintisi yapılmaz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası