Ziraat Bankası Hesap Bakiyesi Sorgulama

0

Hesap bakiyesi sorgulama işlemi ile Ziraat Bankası vadesiz hesaplarınızda ne kadar bakiyeniz olduğunu öğrenebilirsiniz. Ziraat Bankası Bakiye Sorgulama işlemini şu kanallardan gerçekleştirebilirsiniz;

  • Ziraat Bankası şubelerinden
  • Ziraat Bankası müşteri hizmetlerinden
  • Ziraat Bankası ATM’lerinden
  • Ziraat Bankası İnternet şubesinden
  • Ziraat Bankası Mobil şubeden
  • SMS yolu ile.

Ziraat Bankası Şubeden Hesap Bakiyesi Sorgulama

Ziraat Bankası vadesiz hesaplarınızda bulunan bakiyeyi hafta içi 09.00 – 17.00 saatleri arasında Türkiye’nin dilediğiniz her yerinden şubeden öğrenebilirsiniz. Şubeden hesap bakiyesi sorgulama işlemi için hesap sahibi bizzat başvurmalıdır. Şubenin çalışma saatleri dışında bakiye sorgulama işlemi yapmanız gerekirse diğer kanallara başvurabilirsiniz.

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri Bakiye Sorgulama

444 00 00 ya da 0850 220 00 00 numaralı Ziraat Bankası müşteri hizmetlerini arayarak 7 gün 24 saat bakiye sorgulama işlemi yapabilirsiniz. İşleminize sesli yanıt sistem ile devam edilir ya da müşteri danışmanına bağlanarak kimlik doğrulaması ile hesap bakiyenizi sorgulayabilirsiniz.

Ziraat Bankası ATM’lerinden Bakiye Sorgulama

Ziraat Bankası ATM’lerin bakiyenizi sorgulamak için BankKart’ınızı ya da işlem yapmak istediğiniz vadesiz hesabınıza bağlı bulunan kredi kartınızı kullanabilirsiniz. Kartınız ve şifreniz ile sisteme giriş yaptıktan sonra Ana Menü> Hesaplarım adımlarını izleyerek vadesiz hesaplarını görüntüleyin. Bakiyesini görüntülemek istediğiniz hesabı seçerek işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Ziraat Bankası İnternet Şubesinden Bakiye Sorgulama

Ziraat Bankası internet şubesine giriş yapmak için;

  1. Ziraat.com.tr adresine gidin, ekranın sağ üst köşesinde yer alan Bireysel seçeneğine tıkladığınızda giriş ekranı açılacaktır.
  2. Giriş ekranında müşteri numaranız ya da T.C. kimlik numaranız ile işlem yapabilirsiniz. Devam etmek istediğiniz adımı seçtikten sonra müşteri şifreniz ya da mobil imza ile giriş yapın. Müşteri şifrenizi bilmiyorsanız giriş ekranının altında yer alan Hemen Başvur seçeneğine dokunarak şifre oluşturabilir ya da Şifremi Unuttum seçeneğine dokunarak şifrenizi yenileyebilirsiniz.
  3. İnternet şubesine giriş yaptıktan sonra ekranın sol tarafında yer alan menüden Hesaplarım sekmesine tıklayın. Dilediğiniz hesabı seçerek hesap bakiyenizi görüntüleyebilirsiniz.

Mobil Şube ile Ziraat Bankası Bakiye Sorgulama

Ziraat Mobil uygulamasına müşteri numaranız/T.C. kimlik numaranız ve müşteri şifreniz ile giriş yaptıktan sonra ana ekranda hesap bakiyeniz görüntülenecektir. Dilerseniz açılır menüden Hesaplarım> Vadesiz Hesaplarım adımlarını izleyerek hesabınıza ait işlem detaylarını görüntüleyebilirsiniz.

SMS ile Ziraat Bankası Bakiye Sorgulama

BAKİYE yazıp bir boşluk bırakın, Ziraat Bankası müşteri numaranızı girerek 4747’e SMS gönderin. Bankanız vadesiz hesaplarınıza ait bakiye bilgisini kısa mesaj yolu ile gönderecektir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası