Yeni Ford Ecosport 2018 Daha Canlı Daha Sportif

0

Güçlü ve modern duruşun ergonomik iç tasarım ve teknoloji ile birleştirilmesi sonucunda oluşturulan Yeni Ford Ecosport 2018, günlük yaşamda ve maceralı yolculuklarda keyifli sürüş imkânı sunar. Sunduğu teknoloji ile araç kullanmayı daha güvenli ve daha keyifli hale getiren Yeni Ford Ecosport 2018, akıllı 4×4 çekiş sistemine sahiptir.

Yokuş kalkış destek sistemi de bulunan Yeni Ford Ecosport 2018, araç sürmeyi güvenli ve keyifli bir deneyime dönüştürmektedir. Yolculukların stressiz ve eğlenceli geçmesini sağlayan Yeni Ford Ecosport 2018 sportif ve dinamik bir yüze sahiptir.

Yeni Ford Ecosport 2018

Ford Ecosport 2018 üç yenilikçi ve gelişmiş olan motor seçenekleri sunuyor. Uluslararası motor ödülünü alan Ecosport, 1,0 litrelik EcoBoost benzinli motoru 125 PS güç desteği ile sunmakta. Klasik 1,6 litrelik motordan beklenen gücü sunan Yeni Ford Ecosport 2018, üstün yakıt tasarrufu sağlayarak düşük karbondioksit emisyonu salmaktadır.

Yeni Ford Ecosport 2018

AKILLI TASARIM İLE ERGONOMİK YAPININ BULUŞMASI

Ford Ecosport 2018’de bulunan bütün özellikler yolculukların daha güvenli ve keyifli geçmesini sağlamaktadır. Yeni Ford Ecosport 2018 SYNC 3,daima bağlantıda kalmanızı ve sesli komutlar yardımı ile 8 inç renkli dokunmatik ekranı ile müziğin, bazı araç içi fonksiyonların ve telefonun kontrol edilmesini sağlar.

675 Watt’lık ses sistemine sahip olan Ford Ecosport 2018, 10 premium hoparlör ile güçlü ve zengin bir ses deneyimi sunmaktadır. Dört farklı yönde ayarlanabilen ısıtmalı koltukları ve direksiyonu ile rahatlatıcı ve güvenilir sürüşün keyfini yaşatmaktadır.

Yeni Ford Ecosport 2018

ETKİLİ TASARIM

Ford Ecosport 2018 modeli ile şaşırtan bir genişliğe ve iç hacme sahiptir. İç mekan ile saklama bölümlerinin akıllı sistem ile kullanılmasının yanında, katlanan ve 60/40 iki farklı kısma ayrılan arka koltuklar ile desteklenmektedir. Katlanan minder özelliği olan Yeni Ford Ecosport 2018, koltukların tamamı ile yatarak bagajın kolay bir şekilde yüklenmesini sağlar. Ayarlanabilir yük zemini özelliği de bulunan Ford Ecosport 2018 model araç, 3 konumda da sabitlenebilmektedir. Bu özellik ise eşyaların üst üste konulması istenmediği zamanlarda büyük bir avantaj sağlamaktadır.

Yeni Ford Ecosport 2018

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası