Yeni Audi S8 Son Derece Hızlı Geliyor

0

Yeni Audi S8 modeli sahip olduğu motor gücü ve 0’dan 100 Km’ye hızlanma süresiyle çok etkileyici sonuçlar sunuyor. 2020 model Audi S8, dış görünüm yönünden çok büyük değişiklikler içermese de performans konusunda farkını açık bir şekilde ortaya koyuyor.

Otomotiv devi Audi’nin, Sport alanda daha çok SUV modellere yöneleceği açıklansa da, şirket hızlı sedan araçlarındaki deneyimini ve başarısını sergilemeyi sürdürüyor. Yeni Audi S8 modele dışarıdan bakıldığında, dizel A8 modeline kıyasla çok farklı bir görünüm ortaya koymayabilir ancak yeni modelin en büyük farkı, kaputu altında yer alan çift turboya sahip, 4.0 litre hacime sahip V8 motoru.

3.57 Saniyelik Performans

Yeni Audi S8, benzinle çalışıyor. Audi şirketi bu yeni otomobilinin 0’dan 100’e hızlanma performansını 3,8 saniye olarak açıklasa da, bu konuda yapılan testlerde, aracın Navarra Blue Metallic olarak belirlenen modeli Vbox performans cihazı ile 3,57 saniyelik bir performans yakaladı. Bu rakam ise sürücüsüz olarak ağırlığı 2.230 kilograma ulaşan bir otomobil açısından son derece etkileyici bir değer. Ayrıca bu otomobil çift turboya sahip 4.0 litre hacimli güçlü V8 motoru sayesinde 800 Nm tork ve 563 beygir gücü üretebiliyor.

Yeni Audi S8 Özellikleri

Ünlü otomobil üreticisi Audi’nin bu yıl tanıtımını gerçekleştirdiği diğer S model araçların aksine, bu yeni S8’in arka kısmında iki tarafta çift olarak konumlandırılmış vaziyette toplam 4 adet egzoz bulunuyor.

Ayrıca otomobil ön tarafında yer alan geniş hava ızgarasıyla ve yeni tasarım 5 kol jantlarıyla “S” modeli bir otomobil olduğunu ilk bakışta açıkça hissettiriyor. Yeni otomobil, bu dış görünümü ve duruşu ile de yüksek performansa sahip bir sedan olduğunun sinyallerini veriyor.

Bu yeni 2020 model Audi S8, sadece uzun dingil mesafeli modelinin piyasaya sunulacağı ABD’de 129.500 dolar ile başlayan fiyatlardan satışa çıkacak. Ayrıca otomobilde kişiselleştirme yapmaya imkân veren tam deri paketi, gece görüş sistemi ve 23 hoparlöre sahip Bang & Olufsen model ses sistemi tarzı özelliklerin bulunduğu ek pakette yaklaşık 50.000 dolar maliyete sahip.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası