Volkswagen ID.4 Elektrikli Model Tanıtılmayı Bekliyor

0

Teknoloji ilerlemeye devam ettikçe piyasaya sürülecek elektrikli araç sayısında da hızlanma meydana geldi. Bunlardan bir tanesi de Volkswagen’in elektrikli aracı ID.4. daha önce piyasaya sürdüğü ID.3 elektrikli aracı ile beğeni toplayan marka, Volkswagen ID.4 modelini tanıtmak için gün sayıyor. Daha önce bahar aylarında lansmanı yapılması beklenen aracın tanıtım tarihine ilişkin son gelişmeler haberimizde.

ADB Araç Piyasasına Giriş Yapacak

ID.3’ün crossover modeli olarak piyasaya çıkması beklenen Volkswagen ID.4 elektrikli araç ilgiyle bekleniyor. Volkswagen yetkilileri daha önce bu konuya dair açıklama yapmış ve 2020’nin bahar aylarında aracın tanıtımının yapılacağını vurgulamıştı. Henüz tarih netlik kazanmamış olsa da aracın giriş yapacağı piyasa belli oldu.

Bu Volkswagen marka ID.4 elektrikli araç, ilk olarak ABD piyasasına giriş yapacak. Hatta alınan son bilgilere göre 2020 Nisan ayında düzenlenecek New York Otomobil Fuarında ilk kez tanıtımı yapılacak.

Volkswagen ID.4

ID.Crozz’dan İlhan Alındı

MEB platformunun son teknolojik gelişmelerini barındıran bu ID.4 elektrikli araç, edinilen bilgilere göre New York Otomobil Fuarı’nda ilk kez görücüye çıkacak. Tamamen elektik enerjisi ile çalışacak aracın ilk prototip görüntüleri de paylaşıldı.

Spor jeep tarzında üretilecek olan aracın görüntüleri araç severler tarafından ilgiyle karşılandı. Ancak Alman devi tarafından farklı bir açıklama yapılmadı. Gcelecek günlerce aracın teknik yapısı ve dış görünüşüne dair farklı bir açıklamanın şirket sözcüsü tarafından yapılması bekleniyor.

CARBUZZ Volkswagen ID.4’e dair bilgi toplamaya devam ediyor. Edinilen son bilgilere göre araç ilk kez nisan ayında gerçekleşecek olan New York Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak. Ayrıca Volkswagen klima konusunda da otomotiv tarihine imzasını atacağını duyurmuştu. Son teknoloji MEB platformuna göre geliştirilen bu aracın klima değişiklikleri hakkında da, şirket yetkililerinden bir açıklama beklenmekte.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası