Elektrikli Otomobil Renault Zoe 2018 Yollarda

0

Elektrikli otomobil üretimi her geçen gün çoğalırken, Renault Zoe 2018 bu yılın en donanımlı elektrikli otomobilini piyasaya sürdü. Üstelik çok daha sessiz ve doğaya zararı olmayan bir otomobil tasarımı ile göz kamaştıran Fransız markası, uygun fiyatlardan satın alabileceğiniz bu otomobiller ile alakalı detaylı açıklamaları sunuyor. Özel direksiyonu, lastikleri ve amortisör yapısı ile elektrikli motoru barındıran araçlara özgün bir şasi tasarımı araçta sizleri bekliyor. Renault Zoe 2018 motoru ile alakalı verilen bilgiler;

Renault Zoe 2018 İç Tasarım

  • Elektrikli motor sayesinde bütün sürüş dinamiklerine enerji verimliliği aktarılıyor. 65 KW gücü ile dikkat çeken otomobil, aynı zamanda 220 NM Tork gücü kapasitesine sahip. şehir içi sürüş deneyimini baştan ele almak ve bu otomobil ile yollarda fark yaratmak ister misiniz?
  • 0-500 arasına çıkış süreci sadece 4 saniye sürüyor.
  • Özel motoru sayesinde aracınızı sürerken herhangi bir ses veya titreşim duymayacaksınız.
  • Mavi ışıklı imzası ve özel LED ışıklandırmaları ile çok daha çekici bir görünüm yaratılmış
  • Bumerang şeklinde olan farlar ile muhteşem bir görüntü kendisin ortaya çıkartıyor.
  • İç dizayn kısmında daha sade bir tasarım öne çıkartan Fransız mucitler, teknoloji hakkında donanımlı olan buaraç ile fark yaratmanızı sağlıyor.
  • İçerisinde yer alan ‘Take Care By Renault’ paketi sayesinde hava kirliliği veya araca parfüm kokusu difüzörü dahil edebilirsiniz.

Renault Zoe 2018 Şarj İstasyonu

Renault Zoe 2018 İnovasyon Sistemleri

Renault Zoe 2018, inovasyon sistemleri bakımından çok merak ediliyordu. 3 temel farklı inovasyon sistemi barındıran otomobilde;

  • Yeni nesil enerji toplayan fren sistemi yer almaktadır.
  • Isı pompası kullanılmaktadır.
  • Michelin Energy E-V lastikleri tercih edilmiştir. (17 inç olarak)

Ayrıca Renault Zoe 2018 içerisinde yer alan ‘Eco’ modu ile çok daha güvenli sürüşler yapmak söz konusu. Klimanın ve ısıtmanın gücünü azaltarak, motor menzilinin artmasına yardımcı olan bu mod ile sürüşlerinizi daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmek söz konusu.

Henüz Renault Zoe 2018 fiyatları konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Aralık sonuna doğru araçların satış fiyatı ve ön siparişleri başlayacak. Daha yakından incelemek ve daha ayrıntılı bilgi alıp, test sürüşüne dahil olmak adına en yakın Renault mağazasına gidebilirsiniz.

Renault Zoe 2018 Arka Görünüm

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası