Daytona 500 Yarışında, NASCAR Ekibi Gündeme Damga Vurdu

0

Amerika’nın Flodrida eyaletinde yapılan daytona 500 yarışında kaza yaşandı. Yaşanan kazanın ardından NASCAR ekibinin yaralı pilota müdahale hızı gündeme damga vurdu. Kazalara muhteşem bir hızla müdahale eden ekip, yaralı pilotun enkaza dönen araçtan sağ çıkarılmasında en büyük etken olarak görülüyor. Tüm dünya tarafından taktir edilen NASCAR ekibi, ağır yaralanan pilota inanılmaz bir hızla müdahale ederek, onu hastaneye yetiştirdi.

Büyük Alkış Topladı

Geçtiğimiz günlerde yapılan NASCAR Daytona 500 yarışında Ryan Newman’ın kullandığı araç maksimum hıza ulaşıp duvara çarptı. Havada taklalar atarak yere çakılan araç hurdaya dönerken Ryan Newman araçtan yaralı olarak çıkarıldı. Talihsiz kaza anına şahit olan ve anında yaptığı müdahale sonucu Newman’ı hastaneye ulaştıran NASCAR ekibinin bu başarısı tüm dünyadan büyük alkış aldı.

Daytona 500 Yarışında, NASCAR Ekibi Gündeme Damga Vurdu

Kazanın Ardından Yaşananlar

Kazanın ardından yangın müdahale aracı 19 saniye gibi kısa bir sürede olay yerine ulaştı. Kaza sonucu yanmaya başlayan araca müdahale eden itfaiyeciler kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürmeyi başardı.

Ryan Newman’ın kısa sürede araçtan çıkarılmasına katkıda bulunan itfaiye ekibi sağlık ekiplerinin hızlı müdahale etmesine imkan sağladı. Kaza yerine 33 saniyede ulaşan sağlık ekipleri, yaralanan 42 yaşındaki pilot Ryan Newman’ı 15 dakika içerisine hastaneye yetiştirdi.

Tedavisinin Ardından Taburcu Edildi

Hastaneye zamanında yetiştirilen Newman, burada uygulanan tedavinin ardından taburcu oldu. Hastaneden çıkarken çektiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak sağlık durumunun iyi olduğunu paylaştı.

NASCAR ailesini tedirgin eden kazadan kurtulan Newman’a, olay yerinde yapılan müdahale hızın önemini de ortaya koydu. Kazayla ilgili henüz bir açıklama yapmayan Ryan Newman’ın aracını kısa bir süreliğine Ross Chastain’in kullanacağı belirtiliyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası