Renault Symbol 2018 Amiral Gemi Olarak Üretildi

0

Bu yılın Sedan otomobillerde en çok merak edilen serisi Renault Symbol 2018 yollara aktif olarak çıkmaya hazırlanıyor. Fransız üretici firması Frankfurt Auto Show’da yaptığı otomobil tanıtımı ile milyonlarca kişinin bu yıl piyasaya sürülecek otomobilleri daha yakından incelemesini sağladı.

Tasarımı bakımından tamamen değişen daha keskin hatlara sahip olan otomobilde, aynı zamanda selefine göre daha modern ve dinamik bir görüntü yakalanmış. Bir diğer seriye göre motorda değişimler yapıldığı gibi aynı zamanda farlar, stop lambalar ve jantlarda da yenilikleri görmek söz konusu. Diğer jantlara göre alüminyum jant ve jant kapakları sunan otomobil, bu başarısı ile beraber pek çok erkek ve kadın tarafından tercih edilebilen otomobiller arasında yer alacak.

Renault Symbol 2018 İç Tasarım

Bunun yanı sıra Renault Symbol 2018 içerisinde yenilenen şerit takip sistemi, yaya algılama sistemi, hız sabitleme sistemi, 7 inç dokunmatik ekran, Apple CarPlay ve Android Auto gibi yenilikler de yer verilecek. Çok daha güvenilir sürüş konforunu yakalanılacak. Otomobilden beklenen başarıları elde etmek adına hemen siz de satın alımları gerçekleştirebilirsiniz. Renault Symbol 2018, Ocak 2018 yılı itibariyle satın alınabilecek. Siz de Renault Symbol 2018 modeline sahip olmak istiyorsanız Renault mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Renault Symbol 2018 Yandan Görünüm

Renault Symbol 2018 Fiyat Listesi

Kullanıcılar tarafından en çok merak edilen detaylardan birisi de Renault Symbol 2018 fiyat listesi olmuştu. Açıklanan haberler ve eklenen ÖTV + MTV zammı ile beraber satış fiyatları tam anlamıyla şu şekilde;

  • Joy 1.0 SCe 75bg / 54.750 TL
  • Joy 1.5 dCi 90bg / 67.750 TL
  • Touch 1.0 SCe 75bg / 59.100 TL
  • Touch 1.5 dCi 90bg / 75.450 TL
  • Touch 1.5 dCi 90bg Easy-R / 78.650 TL

Fiyat etiketleri ile bayilerden satışa sunulacak. Kullanıcıların büyük bir bölümü yenilenen Renault Symbol 2018 için daha uçuk fiyatlar beklenirken, açıklanan bu fiyat etiketleri ile kullanıcılara çok daha cazip fiyatlardan otomobil sahibi olma hakkı tanınıyor. Yeni Symbol 2018 modeli hakkında daha fazla bilgi alabilmek ve çazip taksit seçeneklerinden yararlanabilmek için Renault Showroom’larını ziyaret edebilirsiniz.

Renault Symbol 2018 Arkadan Görünüm

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası