Renault, İkinci El Otomobilde En Çok Değer Kazanan Marka Oldu

0

Otomotiv sektörün de ikinci el piyasasının nabzını tutan veri ve analiz şirketi Cardata, son bir yıl içerisin de ikinci el otomobil sektöründe en çok değer kazanan modelleri listeledi. 2019 – 2020 yılları arası baz alınan listeleme sonucunda Türkiye’de ikinci el piyasasın da çok değer kazanan ilk dört model Renault grubundan geldi.

Araştırma sonrası ikinci el de %46’lık değer artışı yakalayan 2017 model Renault Megane 1.5 DCI Sedan modeli listenin zirvesinde yer aldı. İkinci sırada ise yine %42’lik bir değer artışı gösteren 2016 moedel Renault Megane 1.5 DCI Sedan bulunuyor. Listenin 3. sırasında %41’lik bir değer artışı kaydeden 2017 Renault Clio 1.5 DCI bulunurken, dördüncü sıra da ise %38’lik değer artışı gösteren 2017 Renault Megane 1.6 Joy modeli yer aldı.

Cardata tarafından paylaşılan değer artışının detaylı değerlendirmesi, 2019 ve 2020 fiyatlarının detaylı bilgisi ise şu şekilde;

Renault, İkinci El Araçta En Çok Değer Kazanan Marka Oldu

Cardata Açıklaması

İkinci el piyasasın da en çok değer kazanan modeller araştırması sonrasın da açıklamalar da bulunan Cardata şirketi Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın ise yaptığı açıklama da; ”Sunmuş olduğumuz detaylı ve güvenilir veriler ışığında Renault yetkili satıcılarının, otomotiv pazarında yaşanan fiyat değişimlerini yakından takip müşterilerine en doğru ve güncel bilgileri aktardığını söyleyebiliriz.” ifadelerine yer verdi.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası