QNB Finansbank Sim Kart Bloke Kaldırma

0

QNB Finansbank Sim Kart Bloke Kaldırma işleminin yapılmasıyla bankacılık işlemine ait tüm aşamalar rahatlıkla online ve mobil ortamda yapılabilmektedir. ATM üzerinden yapılan işlemler ve internet bankacılığı üzerinden yapılan işlemler sim kartı blokesi yüzünden kesinti uğruyor ise QNB Finansbankasının müşterilerine önerdiği adımlar ile bloke sorunlarına çözüm sağlanmaktadır.

QNB Finansbank Sim Kartı Bloke Kaldırma işlemleri kolay olarak ATM ve Müşteri Hizmetleri üzerinden yapılabilmektedir. Sim kartı bloke kaldırma işlemleri kapsamında aynı zamanda QNB Finansbank şubelerine müracaat edilerek de Sim kartı bloke kaldırma işlemine ait talimatlar verilebilmektedir.

QNB Finansbank müşterilerinin kendilerine ait olan hesap numaralarıyla, doğrudan işlem yapmaları mümkünken; bankacılık işlem güvenirliliği sebebiyle rakip bankaların müşterilerinden istemiş oldukları bilgilere ek olarak bilgiler de talep edinilmesi söz konusu olmaktadır.

QNB Finansbank Sim Kartı Bloke Kaldırma İşlemleri

QNB Finansbank İnternet Bankacılığı üzerinden sim kartı bloke kaldırma işlemleri yapılabilmektedir. QNB Finansbank internet hizmetleri menüleri üzerinden Sim kartı bloke kaldırma ibaşlığı altında bulunan adımlar takip edilerek işlemler kolaylıkla sonuçlandırılabilir.

QNB Finansbank telefon bankacılığı üzerinden ve sesli yanıt sistemiyle sim kartı blokesi kaldırılabileceği gibi QNB Finansbank şubelerine gidilerek de QNB Finansbank Sim Kartı Blokesi Kaldırma işlemi yapılabileceği gibi bankaya ait şubelere gidilerekte Sim kartı kaldırma talimatı verilebilir. Her iki yolla da aynı güvenlik adımlarının tamamlanmasıyla kolay olarak işlemler sonuçlandırılmaktadır.

Yapılacak olan Sim kartı bloke kaldırma işlemlerinde QNB Finansbankası, müşterilerinin bilgilerini teyit edebilmek adına banka kartı veya kredi kartı üzerinden işlem yapmalarına olanak vermektedir. Tüm bu adımların tek amacı güvenli, hizmet kalitesinin karşılanmaya çalışılmasıdır.

QNB Finansbank ATM’leri ile Sim Kartı Blokesi Kaldırma

QNB Finansbank ATM’ler üzerinden sim kartı bloke kaldırma nasıl yapılır ? sorusunun yanıtı için aşağıda yer alan adımların takip edilmesi oldukça önemlidir:

  • Mevcut bankaya ait banka kartı veya kredi kartının ATM’ye takılmasından sonra istenilen güvenlik bilgileri girilir.
  • Ekrana gelen menüde yer alan kişisel bilgiler bölümünde yer alan “Sim Kartı” ayarları bölümü bulunmaktadır. Bu bölüm üzerinden sim kartı bloke kaldırma talimatı verilmelidir.
  • ATM üzerinden yapılan talimatın tamamlanmasının ardından sistem tarafından istenilen güvenlik soruları cevaplandıktan sonra hızlı olarak sim kartı bloke işlemi olumlu sonuçlanmaktadır.

Tüm bu adımlar sonucunda işlem onayı olumsuz olarak verilmesi durumunda banka şubelerine en kısa zamanda gidilmesi gerekmektedir.

QNB Finansbank Çağrı Merkezi ile Sim Kartı Blokesi Kaldırma

QNB Finansbank çağrı merkezleri üzerinden, müşteri temsilcisine bağlanarak Sim kartı blokelerinin kaldırılması için 444 09 00 aranarak bloke iptal işlemi hakkında talimatların oluşturulması gerekmektedir. Bu işlem talimatı sırasında QNB Finansbank Sim Kart Bloke Kaldırma işlemine, bloke olma nedenine göre farklı yönlendirmeler yapılmaktadır.

QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri hattı olan 444 09 00 ya da 0850 222 09 00 aranarak Sim kartlarında meydana gelen blokenin kaldırılması için banka yetkilisi olan müşteri temsilcisine kimlik bilgiler verildikten sonra cep telefonlarına gönderdikleri doğrulama kodunun bildirilmesi halinde sim kart blokesi pasifleşecektir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası