QNB Finansbank Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma

0

Geçmiş yıllarda en iyi çağrı merkezi ödülüne layık görülen QNB Finansbank telefon bankacılığı üzerinden kullanıcılarına çok sayıda bankacılık hizmetini sunmaktadır. İleri teknoloji yanıt sistemini kullanan banka müşteri temsilcileri ile işlemlerin daha güvenli ve hızlı şekilde gerçekleşmesini sağlamaktadır. Bu hizmetten yararlanabilmek için tek yapılması gereken 0850 222 0 900 numarasını aramaktır. Tüm aramalar 7 gün 24 saat boyunca gerçekleştirilebilir. Ancak QNB Finansbank müşteri temsilcisine direk bağlanmak için aramaların daha az olduğu saat aralıkları tercih edilebilir.

Çağrı merkezini arayan kullanıcılara ilk olarak sesli yanıt sistemi karşılık vermektedir. Kullanıcılara özel menülere sahip olan bu sistemde bütün işlemler güvenli şekilde tamamlanır. Bu sayede kredi kartı ürünleri, fatura ödeme, anında kredi ve daha pek çok işlem sorunsuz olarak yapılabilir.

QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri

Esnaf ve KOBİ müşterilerine özel olarak kullanılan QNB Finansbank müşteri hizmetleri telefon numarası 0850 222 1 900 olarak belirlenmiştir. Bu numara üzerinden kullanıcılar pratik bir bankacılık deneyimi yaşayabilirler.

Müşteri temsilcisine bağlanma süresini daha da kısa hale getirmek adına 0850 222 0 900 numarası aranıp ilk olarak sesli komut sistemi üzerinden 1 tuşlanır. Daha sonra sırasıyla 5 ve 4 tuşlarına basılarak müsait olan müşteri temsilcisine ulaşılır. Eğer müşteri temsilcisinde yoğunluk varsa birkaç saniye beklemek gerekebilir.

QNB Finansbank Müşteri Temsilcisi İşlemleri

Müşteri hizmetleri üzerinden yapılabilecek işlem sayısı fazladır. Eğer kredi işlemleri için QNB Finansbank müşteri temsilcisi ile iletişim kurulacaksa bu durumda doğrudan 0850 220 85 73 numarasına sahip Alo Kredi hattı aranabilir. Böylece hem bağlanma süresi daha hızlı olacak hem de kredi işlemleri için özel danışmanlık hizmeti alınabilecektir. Bu hat üzerinden 7 gün 24 saat boyunca ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak mümkündür. İlgili numaradan ihtiyaç kredisi dışında kalan kredi türleri için işlem yapılamamaktadır.

QNB Finansbank müşteri hizmetleri üzerinden kredi işlemlerinin yanı sıra otomatik fatura talimatı, vergi ödeme, kart başvurusu, şifre işlemleri, yatırım ve para transferleri gibi işlemler gerçekleştirilir. Kurumsal müşterilere özel olarak ise kanal ve işlem yetkileri, çek ve senet işlemleri, para ayırtma talepleri, POS işlemleri gibi farklı seçenekler yer almaktadır.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası