Pagani Zonda Yeni Modeliyle Dikkatleri Üzerine Çekiyor

0

Dünyanın yakından tanıdığı süper otomobil lakaplı Pagani Zonda, yeni modeliyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 3 tekerlekli bir yapıya sahip olan araç görenleri kendine hayran bırakıyor! Ürettiği otomobillerle ön plana çıkan Pagani firması, Zonda isimli araçla ülkemizde de yollara yaratıcı bir hava katmıştır. 2010 yılında üretilen araç, yeni haliyle standart dışı bir tasarıma sahip!

Pagani Zonda’nın Yeni Versiyonu

Ön kısmından bakıldığı zaman klasik bir Pagani Zonda olan araç, arka kısımdaki tek tekerlekle ilginç bir forma dönüşüyor. Toplamda 3 tekerleğe sahip olan yeni model, Rusya merkezli bir Instagram hesabı üzerinden tüm dünyaya tanıtıldı.

Aracın nasıl bu hale geldiği ise şimdilik bir sır olma özelliğini koruyor. Aracın sahibi, neden bu hale getirildiği, bir kaza sonucu bu değişikliğe mecbur kalındığı ya da aracın aslında bir süper kahraman filminde kullanılmak için mi bu hale sokulduğu bilinmiyor.Pagani Zonda Yeni Modeliyle Dikkatleri Üzerine Çekiyor

Dünyada İlk ve Tek!

Aracın hikâyesi bilinmemekle birlikte dünyada ilk ve tek olduğu söylenebilir. Araç 3 tekerlekli hale getirilmeden önce her bir parçada orijinaller kullanılırken yan aynalar gerçek Pagani Zonda ile uyuşmuyor. Önden araba arkadan motosikleti andıran araç, hız tutkunlarının yeni gözdesi olmaya aday!

Aracın iç kısmı incelendiğinde de orijinalle alakası olmadığı gözden kaçmıyor. Hikâyesi belli olmayan arabanın hangi parçalarının orijinal hangilerinin sahte olduğunun belirlenmesi meraklılarını sonuca götürecek bilgiler içerse de elde edilen sosyal medya görüntüleri ciddi bir hayal kırıklığı yaşatıyor.

3 Tekerlekli Aracın Özellikleri

Renk detayından ön ayırıcı uzunluğuna, iç detaylardan renk tercihine kadar her aşamada kafalarda soru işaretlerinin yaşanmasına neden olan bu görsel paylaşım, gerçek bir Pagani Zonda’mı yoksa zorla Pagani Zonda’ya çevrilmek istenen bir modifiye mi kimse bu konuda net bir bilgiye ulaşamayabilir!

Sosyal medya paylaşımının ardından harekete geçen yetkililer araç sahibine ulaşamadığı için tespit çalışmaları sadece görseller üzerinden yürütülüyor. Yaratıcı tasarımcılar arabadan etkilenerek yollarda yeni ve 3 tekerlekli araçlar görmemizi sağlayabilir. Kısa vadede bir film platosuna dönecek olan yollarda ise sürüş keyfi yeni nesil araçlarla yaşanabilir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası