TOGG’un Tanıtımının Yapılacağı Mobil Dünya Kongresi İptal Oldu

0

Türkiye tarafından üretimi tamamlanan yerli otomobil TOGG’un tanıtımı için beklenen ve 24 Şubat tarihinde yapılacak olan Mobil Dünya Kongresi iptal oldu. Yerli otomobilin üretimin gerçekleştiren Türkiye Otomobil Girişim Grubu üretimi tamamlanan aracın fuarlarda değil büyük kongrede tanıtılmasını istiyordu. Ancak kongrenin iptal edilmesi yerli otomobilin tanıtımı için sorunların ortaya çıkmasına sebep oldu.

Coronavirüs Engeli

Mobil Dünya Kongresi’nin 24 Şubat tarihinde Barcelona’da yapılması bekleniyordu. Ancak dünyayı endişelendiren coronavirüs salgınının ortaya çıkması yapılacak kongrenin iptal edilmesine neden oldu. Çünkü kongrenin iptal edilmesinin açıklanması öncesinde kongreye katılması beklenen şirketlerden virüs nedeniyle katılım olmayacağı paylaşımları yapılmıştı. Yapılan bu paylaşımlar iptal kararının alınmasını sağladı.

Kongre 33 yıldır aralıksız devam ediyordu. Ancak coronavirüs tehdidinin artması ve insanların tedirgin olması kongrenin 2020 yılı için iptal edilmesine neden oldu. Alınan bu karar sebebiyle de TOGG’un beklediği tanıtım tarihi belirsiz bir duruma düştü.

TOGG Otomobilin Tanıtımı İçin Kullanılabilecek Seçenekler

Mobil Dünya Kongresi iptal edildi ancak yerli otomobilin tanıtımının yapılabilmesi için TOGG’un değerlendirebileceği birkaç seçenek bulunuyor. Bu seçeneklerden ilki mart ayında yapılacak olan Cenevre Otomobil Fuarı yer alıyor. Ancak şirketin tanıtımı bu fuarda yapması pek mümkün görünmüyor.

Bu seçenek dışında yerli otomobilin tanıtımı için IFA etkinliğinin kullanılabileceği düşünülüyor. Etkinlik Eylül ayında düzenleniyor. Şirket bu etkinliği de tercih etmezse önlerinde 2021 yılı Ocak ayında yapılması planlanan CES fuarı bulunuyor.

Tüketici Elektroniği Fuarı olarak bilinen CES’te tanıtım için tercih edilmezse şirketin önünde iptal edilen Mobil Dünya Kongresi’nin gelecek yıl yapılacak etkinliği kalıyor. Şirketin bu seçeneklerden hangisini değerlendireceği ve yerli otomobil TOGG’un uluslar arası tanıtımın yapılıp yapılmayacağı tanıtımı bekleyen kişiler tarafından merak ediliyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası