Motorine Zam Geldi! Zam Bu Geceden İtibaren Geçerli Olacak

0

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar dur durak bilmiyor. Dün benzin fiyatlarında uygulanan 5 kuruşluk indirimin ardından, bugün motorine zam geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası motorine uygulanacak olan zammın tutarına ise 15 kuruş olarak açıkladı.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) zam haberini sosyal medya ağı Twitter üzerinden duyurdu. EPGİS yaptığı açıklama ile zammın 09/04/2020 tarihi itibariyle geçerli olacağının bilgisi verdi. Sürücüler bu geceden itibaren dizel yakıt alımların da litre başına 15 kuruşluk fazla tutar ödeyecek.

Benzine İndirim, Motorine Zam Geldi

Görünüşe göre akaryakıt pompa fiyatlarındaki dalgalanma her geçen gün dahada dengesiz bir hale gelecek. Bu geceden itibaren yapılacak olan 15 kuruşluk zam sonrası Ankara’da 5.38 TL’den satılan motorinin litre fiyatı 5.53 TL olacak. Litre fiyatı İstanbul’da 5.45 TL’ye yükselirken, İzmir’de ise ortalama 5.40 TL’den satılan motorinin litre fiyatı ise 5.55 TL’ye yükselmiş olacak.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası