Motorine 21 Kuruşluk Bir İndirim Daha Geldi

0

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar kaynaklı indirimler devam ediyor. En son altı gün önce 7 kuruşluk bir indirim gören motorin grubuna bugün ise 21 kuruşluk bir indirim daha geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS)’den alınan bilgiye göre 21 kuruşluk indirim tutarı bu geceden itibaren geçerli olacak.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla indirim haberini duyurdu. EPGİS motorin grubuna gelen 21 KRŞ/LT pompa fiyatlarındaki indirimin 17/04/2020 tarihi itibariyle geçerli olacağının bilgisini verdi.

Gelen indirim sonrasında bir kaç ile göre ortalama motorin fiyatları ise şu şekilde değişti. Ankara’da 5.37 TL’den satışta bulunan motorin fiyatı 5.16 TL’ye, İstanbul’da litre fiyatı 5.29 TL pompa satış fiyatı olan motorin 5.08 TL’ye, İzmir’de ise ortalama 5.39 TL’lik pompa satış fiyatı olan motorinin, satış fiyatı ise 5.18 TL’ye inmiş olacak.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası