LEGO Tesla Cybertruck Aracını Tiye Aldı

0

Ünlü oyuncak şirketi LEGO Tesla Cybertruck aracını tiye aldı. Elektrikli otomobil üreten ve bu konuda yaptığı yeniliklerle adından sıkça söz ettiren Tesla, yakın zamanda yeni pick-up aracı Cybertruck’ı vitrine çıkaran bir tanıtım gerçekleştirdi. Bu tanıtım esnasında kırılmaz olarak lanse edilen camları kırılan elektrikli Cybertruck, internette alay konusu durumuna gelmişti. Bu fırsatı kaçırmayan LEGO şirketi de Tesla Cybertruck’ın bu tanıtımıyla dalga geçti.

Yaşananları Hatırlayalım

Elektrikli araç sektöründe öncü niteliğe sahip Tesla, oldukça ilginç bir tasarımı bulunan elektrikli pick-up modelinde ürettiği Cybertruck’ın tanıtımını yapmıştı. Tanıtımı izleyen bazı otomotiv tutkunları bu aracın tasarımını beğenirken, bazıları ise aracın oldukça farklı tasarımı nedeniyle yeni aracı ‘değişik’ tabiriyle tanımlamıştı. Tasarımı kadar donanım özellikleri ile de ilgi odağı olan Tesla Cybertruck’ın tanıtımı sırasında meydana gelen bir aksilik ise akıllara kazınmıştı.

Tesla, bu araç için tanıtım sırasında tamamen zırhlı yapıda olduğunu ve camlarının ise süper güçlü olduğunu ve kırılmayacağını bildirmişti. Aracın camlarının sağlamlığı konusunda yapılan testlerin videolarını yayınlayan Tesla’nın gösterime sunduğu bu görüntülerde gerçekten de aracın camları kırılmıyordu ancak tanıtım sırasında yapılan testlerde ise bir aksilik meydana geldi. Önce Cybertruck’ın kapısına balyoz ile vurularak kapının sağlam yapısı kanıtlandı. Sonrasında cama gönderilen çelik top ile tahminlerin aksine cam kırıldı. Bu durum ise internette dalga konusu oldu.

LEGO Tesla Cybertruck Paylaşımı

Danimarkalı oyuncak şirketi LEGO’da, Tesla’nın yaşadığı bu aksilik ile biraz eğlendi. Facebook sayfası üzerinde yayınladığı bir paylaşımda LEGO, Cybertruck’ın tanıtımda kırılan “kırılmaz camları” ile dalga geçmek amacıyla bir fotoğraf ve yazı yayınladı.

LEGO, Tesla Cybertruck Aracını Tiye Aldı

Ünlü oyuncak şirketi dört teker ile sadece gri bir lego parçasından oluşan oyuncak bir araca ait fotoğrafı kendi resmi sosyal medya hesabından paylaştı. Bu fotoğrafa ise ‘Kamyonun evrimi burada, kırılmayan cam garantili’ şeklinde bir de not ekledi. Daha önce de aynı şekilde, kırılan camlı tanıtım sonrası Cybertruck hakkında çok sayıda kişi ve firmada konuyu alaya alan paylaşımlar yayınlamıştı. Bu paylaşımlar noktasında Tesla’nın bir cevabı olup olmayacağını ise zaman gösterecek.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası