Kredi Notu Düşüklere Kredi Veren Bankalar

0

Elbette herkes krediye başvururken onaylanacağı beklentisi ile başvuru yapar. Ancak bankaların kredi taleplerini değerlendirirken dikkate aldığı bazı kriterler vardır. Bu kriterlerin ağırlığı ya da sayısı bankadan bankaya da değişse de bazı hususlar her kurum için sabittir. Kredi alabilmek için en önemli şey kredi notu ve düzenli gelirdir. Bu yüzden de birçok kişi kredi notunun düşük olmasını sorun eder.

Kredi notunu yükseltmek için borçlarınızı kapatabilir, taksitlerinizi düzenli ödeyebilirsiniz. Bankanın hizmetlerinden daha çok yararlanabilir ve kampanyalara katılabilirsiniz. Ancak bu şekilde kredi notu yükseltme en iyi ihtimalle 6 ay sürecektir. Bu kadar zamanınız yoksa ya da beklemek istemiyorsanız kredi notu düşüklere kredi veren bankalar aracılığıyla kredinizi çekebilirsiniz.

Sicili Bozuk Olanlara Kredi Veren Bankalar

Bazı bankalar kredi notunuz düşük olsa dahi kredi başvurunuzu onaylayabilir. Kredi notu neden düşer diye sorabilirsiniz. Kredi kartı ekstreleri minimum tutarın altında ödendiğinde, kredi borçları düzenli ödenmediğinde not düşer. Ya da daha önce bankacılık hizmetlerini hiç kullanmamışsanız kredi notunuz zaten sıfır olur. Bu gibi durumlarda kredi başvurusu yapmak başlı başına sıkıntıdır. Bunun yanında sıfır puana kredi veren bankalar aracılığıyla kredi alabilirsiniz.

Vakıfbank Kredi Notu Düşüklere Kredi

Bir devlet bankası olan Vakıfbank, kredi notu olmayan ya da düşük olan kişilere maaşın 15 katına kadar kredi vermektedir. Kredi notunuzun olmaması ya da düşük olması hiç sorun olmayacaktır. Eğer en az 1 senelik SGK’lı çalışan iseniz bu krediden yararlanabilirsiniz. 1 sene boyunca aynı iş yerinde çalışmışsanız ve maaşınız düzenli olarak yatmışsa bu krediyi alabilirsiniz. Aldığınız kredinin borçlarını düzenli bir şekilde ödediğiniz takdirde de zaten kredi notunuz kısa sürede oluşmaya ya da yükselmeye başlar. Eğer emekliyseniz de emekli maaşınızı Vakıfbank’a taşıyarak kredi notunuz düşük olsa da kredi alabilirsiniz. Üstelik de emekli maaşının 22 katına kadar kredi imkanı sunulmaktadır.

Garanti BBVA Kötü Kredi Notuna Kredi

Kredi notu hiç olmayan ya da düşük olanlar Garanti BBVA kötü kredi notuna kredi kampanyasından yararlanabilirler. En az 3 aylık SGK’lı çalışan olmanız durumunda Garanti tarafından sunulan 40.000 TL’ye kadar krediden faydalanabilirsiniz. Sonucu garantilemek için başvurunuzu size en yakın Garanti şubelerinden birine giderek yapabilirsiniz. Notunuz düşük ya da 0 olduğu için başvuruyu internet ya da SMS yoluyla yapmanız pek önerilmez. Ancak bankaya giderek kendinizi daha iyi bir şekilde anlatabilirsiniz. Garanti’den sıfır kredi notuna kredi kartı almak isterseniz de banka 1000 TL’ye kadar limit hakkı tanımaktadır. 3 ay düzenli ödeme sonrasında kart limitinizi yükseltebilirsiniz.

Ziraat Bankası Sicili Bozuk Olanlara Kredi

Bir diğer devlet bankası olan Ziraat Bankası da ihtiyaç kredisi kapsamında sicili bozuk olanlara kredi vermektedir. En az 6 aylık SGK’lı çalışan kişilerin yararlanabileceği kampanya ile 50.000 TL’ye kadar kredi çekebilirsiniz. Kriterleri sağlayan kişiler herhangi bir Ziraat Bankası’ndan başvurularını yapabilirler. Yanınızda maaş bordrosu, TC nüfus cüzdanı fotokopisi ve SGK dökümü bulunması süreci hızlandıracaktır. Ayrıca bu kredi için Ziraat Bankası en az bir kefil göstermeniz durumunda kredi limitini yükseltmektedir.

QNB Finansbank Sıfır Puana Kredi

Sıfır puana kredi veren bir diğer banka da QNB Finansbank’tır. En az 3 aylık SGK’lı çalışan olmanız durumunda 10.000 TL ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz. Kredi notu düşüklere kredi kampanyası kapsamında sunulan ihtiyaç kredisinde vade sayısı 60’tır. Düzenli ödemeler sayesinde notunuzu yükselterek daha yüksek limitli kredilere başvurabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz kredinin yanında kredi kartından da yararlanabilirsiniz. Ancak kart limitinin başlangıçta düşük olacağını unutmamalısınız.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası