İş Bankası Cebe Havale Nasıl Yapılır?

0

Cebe Havale uygulaması ile İş Bankası vadesiz hesabınızdan ya da kredi kartınızdan istediğiniz telefon numarasına günün 24 saati para gönderebilirsiniz. Cebe Havale işlemi ile para transferi yapmak için alıcının aynı banka müşterisi olması ya da herhangi bir bankada hesabı bulunması gerekmez. Vadesiz hesabınızdan Cebe Havale yapacaksanız;

  • İsbank.com.tr adresinden.
  • İşCep uygulamasından.
  • Bankamatiklerden havale işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Vadesiz hesabınızda yeterli bakiye yoksa kredi kartınız ya da Ek Hesap limitinizle de Cebe Havale yapabilirsiniz. Vadesiz hesabınıza bağlı kredili mevduat hesabınızdan Cebe Havale yapmak için, vadesiz hesabınız için izlediğiniz adımları takip edebilirsiniz. Maximum Kartınızla Cebe Havale yapacaksanız; Maximum Mobil uygulamasını kullanabilirsiniz.

İş Bankası Cebe Havale Limitleri

  • Günde 2 işlem, toplam 500 TL.
  • Haftada 4 işlem, toplam 1000 TL.
  • Ayda 6 işlem, toplam 1500 TL.

İnternet Bankacılığı ile Cebe Havale Nasıl Yapılır?

İş Bankası vadesiz hesabınızdan İnternet Bankacılığı ile Cebe Havale işleminizi gerçekleştirmek için aşağıdaki adımları izleyin;

  1. Isbank.com.tr adresine gidin, ekranın sağ üst köşesinde yer alan ‘Bireysel Şube’ seçeneğine dokunun. Sisteme giriş yapmak için T.C. kimlik numaranız/ Müşteri numaranız ve müşteri şifrenizi girin. Müşteri şifrenizi bilmiyorsanız Isbank.com.tr adresinde yer alan Anında Şifre ekranından ya da 0850 724 0 724 numaralı Telefon Şubesinden şifre alabilirsiniz.
  2. Sisteme giriş yaptıktan sonra menüden Para Aktarma> Havale> Cebe Havale adımlarını izleyin.
  3. Açılan ekranda para göndermek istediğiniz telefon numarasını, havale tutarını ve sizden istenilen diğer bilgileri doldurun.
  4. Onayınızdan sonra Cebe Havale işleminiz tamamlanacaktır.

İşCep ile Cebe Havale Nasıl Yapılır?

İşCep uygulaması ile Cebe Havale işlemini gerçekleştirmek için uygulamaya T.C. kimlik numaranız/ Müşteri numaranız ve müşteri şifreniz ile giriş yapın. İşCep uygulamanız yoksa App Store ya da Play Store’dan uygulamayı edinebilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra İnternet Bankacılığı ile Cebe Havale adımlarını takip ederek havale işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bankamatikten Cebe Havale Nasıl Yapılır?

İş Bankası ATM’lerinden Cebe Havale yapmak için menüden Para Aktarma> Havale> Cebe Havale adımlarını izleyin. Açılan ekranda sizden talep edilen bilgileri doldurarak işleminizi onaylayın. Havale işleminiz gerçekleşecektir.

Maximum Kredi Kartından Cebe Havale Nasıl Yapılır?

Maximum kartınız ile Cebe Havale işlemi yapmak için Maximum Mobil uygulamasına giriş yapın. Menüden Ödemeler > Para Gönder > GSM numarasına Para Gönder adımlarını takip edin. İstenilen bilgileri doldurarak işleminizi tamamlayın.

İş Bankası Cebe Havale Nasıl Çekilir?

İş Bankasından cep numaranıza havale edilen parayı çekmek için size en yakın İş Bankası ATM’sine giderek menüden Kartsız İşlemler > Para Çekme > Cebe Havale adımlarını izleyin. Açılan ekranda T.C. kimlik numaranızı, cep numaranızı, havale tutarını ve bilgilendirme mesajında yer alan 8 haneli Cebe Havale referans kodunu girin. Onayladıktan sonra paranızı çekebilirsiniz. Bilgileri eksik ya da hatalı girmeniz durumunda para çekme işleminiz iptal olur ve Cebe Havale işlem tutarı gönderici hesaba iade edilir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası