ING Bank Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma ve Kapatma

0

ING Bank müşterilerine bol avantajlı kredi kartları sunmaktadır. Turuncu Ekstra kart, Pegasus BolBol Premium, Pegasus BolBol Classic ve Bonus Card ile son derece avantajlı kredi kartları bulunmaktadır. ING Bank kredi kartlarının en önemli avantajı ise 250 TL’ye kadar şifresiz olarak ödeme yapabilme imkânı sunmasıdır. Aynı zamanda Pegasus kredi kartlarınız ile her uçuşunuzdan puan ve nakit kazanma şansı elde edebiliyorsunuz.

ING Bank müşterisi olarak almış olduğunuz kredi kartları ile alışveriş yapabilmenin keyfini doyasıya yaşarken aynı zamanda yurt içinde ki ve yurt dışındaki tüm ATM’lerden 7/24 para çekme şansınız bulunuyor.

ING Bank Turuncu Ekstra Kart Temassız Özelliği

Turuncu ekstra kart temassız özelliği banka müşterilerinin en önemli avantajlarından biridir. Bu kartın kart ücretinin bulunmaması da karta dair bilinmesi gereken özellikler arasında yer almaktadır. Turuncu ekstra kartınız ile 7/24 tüm ATM’ler size para çekme şansı sunmaktadır. Yurt dışında da kullanılabilecek olan bu kartınızı günlük para çekim limiti kadar nakit çekimlerde kullanabilirsiniz.

Pegasus BolBol Premium, Turuncu Ekstra kart, Pegasus BolBol Classic ve Bonus Card temassız özelliğinden yararlanabilmek için öncelikle kartınızı ilk kullanımda şifreli olarak kullanma zorunluluğu bulunuyor. İlk şifreli kullanım sonrasında dilediğiniz gibi tüm alışverişlerde temassız olarak kullanabilirsiniz.

Ancak 250 TL’yi aşan tüm alışverişlerinizde kartlar için şifre kullanımı zorunluluğu bulunmaktadır. Bu kartın avantajlarından bir diğeri ise aylık yüklü miktarda harcama yaptığınız takdirde bu harcama tutarı sizlere bir sonraki ay farklı kampanyalarla geri dönmektedir.

Turuncu Ekstra Kart Temassız Ödeme Kapatma

Her ne kadar temassız ödeme olanağı büyük bir avantaj gibi görülse de kişiler temassız ödeme her kullanıcı tarafından istenmiyor. Böyle durumlarda da Turuncu ekstra kart temassız özelliği kapatma işlemi gerçekleştirilmek isteniyor. Fakat birçok bankanın temassız kart sahiplerine tanınmış bir hak olan kapatma işlemi ING Bank kredi kartlarında bulunmuyor. Kullanıcıların bu özelliği kapattırabilme şansına sahip olmadıkları gibi diğer kredi kartlarında da temassız özellik kapatabilme özelliği yoktur. Kartınızı ilk şifreli kullanım sonrasında temassız ödeme açtırabiliyor fakat kapatma işlemi yapamıyorsunuz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası