ING Bank Hesap Bakiyesi Sorgulama

0

ING Bank’ta bulunan vadesiz hesaplarında ne kadar bakiye olduğunu sorgulamak için çeşitli yollara başvurabilirsiniz. ING Bank Hesap Bakiyesi Sorgulama işlemini gerçekleştirebileceğiniz kanallar;

  • ING Bank şubeleri
  • ING Bank müşteri hizmetleri
  • ING Bank ATM’leri
  • İnternet Bankacılığı
  • Mobil Bankacılık
  • Kısa Mesaj (SMS)

ING Bank Şubeden Hesap Bakiyesi Sorgulama

ING Bank şubelerinden çalışma saatleri içerisinde nüfus cüzdanınız ile başvuruda bulunarak vadesiz hesaplarınıza ait bakiye bilgisini sorgulayabilirsiniz. Bankanın çalışma saatleri hafta içi 09.00- 17.00 arasıdır. Bakiye sorgulama işleminizi çalışma saatleri dışında ya da şubeye gitmeden öğrenmek isterseniz işleminizi diğer kanallardan gerçekleştirebilirsiniz.

ING Bank Müşteri Hizmetleri Hesap Bakiye Sorgulama

0850 222 06 00 numaralı müşteri hizmetlerinde arayarak vadesiz hesaplarınızın bakiye bilgisini öğrenebilirsiniz. Müşteri hizmetleri 7/24 hizmet vermektedir. Müşteri hizmetlerinden hesap bakiyesi sorgulama işlemini yalnızca hesap sahibi yapabilir.

ING Bank ATM’lerinden Bakiye Sorgulama

ATM’den hesap bakiyenizi sorgulamak için size en yakın ING Bank ATM’sine giderek banka kartınız ya da bakiyesini öğrenmek istediğiniz vadesiz hesaba bağlı kredi kartınız ile giriş yapın.

Sisteme giriş yaptıktan sonra Ana Menüden Hesaplarım seçeneğine dokunun. Açılan ekranda bankanızda adınıza kayıtlı vadesiz hesaplar görüntülenecektir. Bakiyesini öğrenmek istediğiniz vadesiz hesaba tıklayarak hesap bakiyenizi görüntüleyebilirsiniz.

ING Bank İnternet Bankacılığı ile Bakiye Sorgulama

İnternet bankacılığı kullanarak ING Bank vadesiz hesaplarında bulunan bakiyeyi sorgulamak için;

  1. ING.com.tr adresine gidin.
  2. Ekranın sağ üst köşesinde bulunan İnternet Şubesi sekmesinden Bireysel seçeneğine tıklayın.
  3. T.C. kimlik numaranız/ Kullanıcı kodunuz ve şifreniz ile sisteme giriş yapın. Kullanıcı kodunuzu ya da şifrenizi bilmiyorsanız giriş ekranının alt kısmında yer alan Yardım İstiyorum butonuna tıkladıktan sonra kimliğinizi doğrulayarak ya da çağrı merkezinden giriş bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.
  4. Giriş yaptıktan sonra Menü! Hesaplar> Vadesiz Hesaplarım adımlarını izleyerek hesap bakiyenizi öğrenebilirsiniz.

ING Bank Mobil Bankacılık ile Bakiye Sorgulama

ING Mobil uygulaması ile hesap bakiyenizi öğrenmek için T.C. kimlik numaranız/ Kullanıcı kodunuz ve şifreniz ile sisteme giriş yapın. Açılır menüden Hesaplarım> Vadesiz Hesaplarım seçeneklerine tıklayın. Hesap bakiyesini görüntülemek istediğiniz vadesiz hesabınızı seçin. ING Bank Mobil uygulamanız yoksa uygulama mağazanızdan indirebilirsiniz.

Kısa Mesaj ile ING Bank Hesap Bakiyesi Sorgulama

BAKİYE yazıp bir boşluk bırakarak banka kartınız ya da kredi kartınızın son 4 hanesini ekleyin, 2205’e kısa mesaj olarak gönderin. Kartınızın bağlı bulunduğu vadesiz hesap bakiyenizle ilgili bankanızdan hesap bakiyenizi gösterir bir bilgilendirme mesajı atılacaktır.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası