Garanti BBVA Sim Kart Bloke Kaldırma

0

Garanti BBVA Sim Kart Bloke Kaldırma işleminde veya sim kartı bloke kaldırma işlemlerinde çağrı merkeziyle yapılacak olan görüşmelerin sonunda, sorunlara hızlı olarak çözüm sağlanmaktadır. Garanti BBVA müşterilerinin, banka şubelerine gitmesine gerek kalmadan bloke kaldırma işlemlerini yapmaları mümkündür. Bununla birlikte telefon bankacılığıyla internet bankacılığı veya şubelerden yapılan bildirimler ile ile bloke kaldırma talimatları verilmektedir. Tüm bu adımlar için öncelikler, Garanti BBVA müşterileri tarafından belirlenmekte olup güvenlik tedbirleri kapsamında banka tarafından yönlendirmeler yapılmaktadır.

Sim Karta Bloke Koyulması Durumunda Hangi İşlemler Yapılamaz?

Garanti BBVA bankası tarafından sim kartlarına blokelerin koyulması durumunda , internet bankacılığı üzerinden bir takım işlemler yapılamamaktadır. Bloke edilen işlemlerin yapılması için bazı talimatların verilmesi gerekmektedir. Garanti BBVA tarafından koyulan blokeler sonucunda yetkisi kaldırılan işlemler şu şekildedir:

  • Garanti BBVA internet ve mobil bankaya erişim.
  • 3D Secure alışveriş sistemi.
  • SMS kanalıyla bankacılık şifre işlemleri.
  • Kişisel verilerin görüntülenmesi.

Garanti Sim Kartı Bloke Sorunu Neden Yaşanır?

Tüm banka müşterilerinin yaşamış olduğu bu problem sıklıkla karşılaşılan bir durumdur. Sim kartlarının değişikliği sebebiyle veya numara değişikliklerinin yapılması durumlarında Garanti BBVA güvenlik sistemi tarafından; güvenlik ihlalinin ortaya çıkma ihtimali sebebiyle sim kartı blokesini aktifleştirmektedir. Ortaya çıkan bu problemin çözümleri aşağıda yer alan adımlarda belirtilmiştir. Belirtilen adımların yapılmasıyla Garanti BBVA Sim Kartı Bloke Kaldırma İşlemi kolaylıkla gerçekleşecektir.

Garanti Sim Kart Bloke Kaldırma Nasıl Yapılır?

Garanti BBVA çağrı merkezi tarafından sim kart blokelerinin kaldırılması amacıyla; ilk önce 444 03 33 müşteri hizmetleri aranmalıdır. Müşteri hizmetleri hat dahilinde, devreye giren sesli yanıt sistemine “Sim Kartı Blokesi Kaldırma” talimatı söylenerek müşteri hizmetleri sistemi tarafından otomatikman ilgili menü kategorisine yönlendirme sağlanacaktır.

Garanti BBVA çağrı merkezi kanalı üzerinden sim kartı blokelerinin kaldırılması amacıyla, öncelikli olarak işlem güvenirliliğinden emin olunması gerekmektedir. Bu sebepten ötürü müşteri temsilcileri tarafından, kimlik doğrulaması adımlarının yapılması gerekmektedir.

Garanti BBVA ATM Sim Kartı Bloke Kaldırma

Bloke koyulmuş olan sim kartıyla Garanti BBVA’ya ait ATM’ler üzerinden kaldırma işlemleri yapılmaktadır. Bunun içinde en yakın Garanti BBVA ATM’lerine gidilerek; kredi kartı veya banka kartı ile giriş yapılması gerekmektedir.

ATM’ye giriş yapılması sağlandıktan sonra; ATM ekranına gelen “Sim Kartı Bloke Kaldırma” uyarısına basılarak, ATM yönlendirmesiyle tüm aşamalar geçilir. ATM yardımıyla bloke kaldırma işlemi talimatının olumlu sonuçlanması durumunda bloke kaldırımı gerçekleşecektir.

Garanti BBVA Çağrı Merkezi Sim Kartı Bloke Kaldırma

Sim kartı blokelerinin kaldırılması talimatı, Garanti BBVA müşteri hizmetleri aranarakda verilebilmektedir. Anında Garanti BBVA banka hesabına kaydı bulunan telefon hattı üzerinden müşteri hizmetleri aranarak; sesli yanıt sisteminin yönlendirmesi beklenir. Çünkü sistemin bloke olan hat tarafından aranması durumunda otomatikman yönlendirme sağlayacaktır.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası