Ford Focus Active Ailesinin En Yeni İki Üyesi Tanıtıldı

0

Amerikalı otomotiv üreticisi Ford, en sevilen modellerinden birisi olan Focus modelinin Active ailesine iki yeni üye daha kattı. Focus Active Hatch ve Focus Active Wagon olarak sektöre merhaba diyen modeller Avrupa pazarı için duyuruldu ve markanın ana vatanı Birleşik Devletler’de malesef satışa sunulmayacak. Focus Active Hatch modeli markanın SUV bağımlılığından izler taşıyan yeni şaşisi ile modele ayrı bir soluk katmış. Focus Active Wagon ise standart bir aile arabası havası verse de spor görünümü ve kendine has hatları ile oldukça göz dolduruyor.

Ford Focus Active Ailesinin En Yeni İki Üyesi Tanıtıldı

2019 Focus Active Wagon‘un motor seçeneklerine baktığımız zaman ise bizleri iki benzinli, iki de dizel olmak üzere toplam da dört farklı motor seçeneği karşılıyor. Benzinli motor seçenekleri 3 silindire sahip turbo şarjlı EcoBoost motorlardan oluşuyor. 1.0 litrelik hacime sahip olan ilk benzinli seçenek 123 beygirlik güç üretimi sunarken, 1.5 litrelik benzinli motor seçeneği ise 148 beygirlik güç üretimine sahip. Dizel kanadına baktığımız zaman ise dört silindirli turbo dizel EcoBlue motorları görüyoruz. Bu motorlar ise sırasıyla 1.5 litrelikte 118 beygirlik güç üretirken, 2.0 litrelik hacime sahip motor da toplamda 148 beygirlik güç üretebiliyor.

Ford Focus Active Ailesinin En Yeni İki Üyesi Tanıtıldı

2019 Focus Active

Avrupa pazarı için tanıtımı gerçekleşen otomobillerin Focus’a özgü standart Normal, Sport ve Eco sürüş modlarına ek olarak Slippery ve Trail isimli iki de farklı sürüş modu daha eklenmiş. Bu modlar Ford mühendisleri tarafından kar, buz, çamur ve kumlu arazi şartları için Focus modeline özel tekrardan elden geçirilmiş. Ayrıca arka kısımda yer alan bağımsız süspansiyon konfigürasyonu araçların her türlü yol şartında konfordan ödün vermemesi için konumlandırılmış. Dış tasarıma baktığımız zaman ise otomobillerin standart Focus havasından çıkıp daha modern ve atik bir kimliğe büründüğü görüyoruz. İç tasarım ve dizaynda da yine dış tasarımı tamamlayacak ve 2019 model bir otomobilden beklenen konforu ve teknolojiyi sürücüsüne sunmayı başarıyor. Focus Active Hatch ve Focus Active Wagon modellerinin önümüzdeki günlerde de Türkiye pazarında satışa sunulması bekleniyor.

Ford Focus Active Ailesinin En Yeni İki Üyesi Tanıtıldı

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası