En Kolay Kredi Veren Bankalar

0

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte bankaların tamamı birçok işlemi online şekilde gerçekleştirmektedir. Elbette online işlemleri belirli bir sınırı olsa da şubeye gitmeden işlerinizi yapabilirsiniz. Online hizmet sunan bankalar herhangi bir belge ya da kefil talep etmeden online olarak kredi vermektedir. Böyle bir yapının olması da beraberinde rekabeti arttırmaktadır. Peki, ister online isterseniz de şubeden kredi başvurularınızı hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu düzene bağlı olarak en kolay kredi veren bankalar da merak edilmektedir.

Hızlı ve bir o kadar da güvenli işlem sunan bankalar arasında N Kolay Kredi (aktif bank) zirveyi zorluyor. Herhangi bir evrak talep etmezken kefil de istememektedir. Aynı şekilde ING Banak E-Kredi, CEPTETEB, Enpara.com gibi online işlemlere fazla veren bankalar evrak talepsiz ve kefilsiz kredi veriyor. Elbette kredinizi kısa sürede alabilmeniz noktasında kredi notunuzun da iyi olması ve belirli bir gelir seviyesine sahip olmanız gerekecektir. Hangi bankaya başvurursanız başvurun geri ödemeye dair ayrıntılara ve başvuru sahibinin geçmiş ödemelerine dair ayrıntılarına bakılmaktadır. Sizler için derlemiş olduğumuz en kolay kredi veren bankalar listesi şu şekildedir;

CEPTETEB Online Kredi

Online kredi hizmet ağının gün geçtikçe arttıran TEB Bankası 30 bin TL üst limite sahip kredileri 36 ay vadeye kadar sunuyor. Şubeye gitmeden başvurunuzu değerlendiren banka ayrıca müşterisi olmayan kişilerin de yeni hesap açma işlemlerini bulunduğu yere gelerek gerçekleştiriyor.

Aktif Bank N Kolay Kredi

Online bankacılık konusunda her geçen gün daha iyiye ulaşma gayreti ile hizmet sunan banka 30 bin TL’ye kadar 36 ay vadeli krediyi başvuru sahiplerine sunuyor. Hiçbir şekilde sigorta masrafı almayan banka yalnızca binde 5 oranında tahsis ücreti ile kredileri onaylıyor.

Türkiye İş Bankası Anında Kredi

Dijital bankacılıkta her zaman en iyiyi kovalayan Türkiye İş Bankası krediler konusunda da oldukça hızlı geri dönüşüm sağlıyor. Binde 5 tahsis ücreti ve sigorta masrafı dışında krediye dair ekstra ücret talep etmemektedir. İnternet üzerinden İş Bankası müşterilerine 25 bin TL’ye kadar kredi verirken en fazla da 36 ay vade imkanı sunmaktadır.

Enpara.com Anında Kredi

Herhangi bir dosya masrafı talep etmeyen Enpara.com 36 ay vadeli 30 bin TL’ye kadar kredi vermektedir. Daha önceden Enpara müşterisi olmayan başvuru sahiplerinin işlemlerini de kişinin bulunduğu yere gelerek gerçekleştiren banka bir nevi eve hizmet sunmaktadır.

ING Bank E-Kredi

Diğer bankalara göre daha yüksek kredi veren ING Bank E-Kredi 50 bin TL’ye kadar kredi sunarken 36 ay vadeli şekilde işlemleri yürütmektedir. Binde 5 tahsis masrafı ve sigorta bedeli dışında herhangi bir ücret talep etmezken ING Bank müşterilerine anında hizmet, müşteri olmayanlara da kurye aracılığı ile hizmet vermektedir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası