Emniyet Müdürü Kızına Ceza Yazan Polisi Ödüllendirdi

0

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi’nde görevli olan polis memuru, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ın kızını trafikte seyir halindeyken telefonla konuştuğunu fark etti. Polis memuru Gizem Aydın’ın aracını durdurarak, ”Trafikte seyir halinde iken cep telefonu veya araç telefonu vb. haberleşme cihazlarını kullanmak” suçundan cezai işlem uyguladı. Olay sonrasında durumdan haberdar olan Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ise kızına ceza kesen polis memurunu takdirname ile ödüllendirdi.

Haberin yayılmasının ardından açıklamada bulunan Emniyet Müdürü, trafik kurallarının herkes için geçerli olduğunu ve bu kurallara herkesin uyması gerektiğini belirtti. Emniyet Müdürü Mustafa Aydın açıklamalarına şu şekilde devam etti; ”İlk olarak bizler trafik kurallarına uymalıyız ve daha sonrasında vatandaştan uymasını beklemeliyiz. Bu davranışından dolayı kızıma ceza yasan polis memurumuza takdirname verdim. Polis memuru arkadaşımız görevini yapmış. Kim olursa olsun trafikte seyir halinde iken telefonla konuşulmaması gerekiyor.” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası