Dünyanın En Pahalı SUV Modeli: Karlmann King SUV

1

Karlmann King SUV açıklanan fiyatıyla şaşırtıyor. Otomobil piyasasında tasarımlar değiştikçe ve geliştikçe, eklenen teknolojilerle birlikte araç fiyatları da hızlı bir şekilde yükseliyor. Ancak yeni tanıtılan bir araç açıklanan fiyatıyla dünya üzerindeki SUV araçlar içerisinde en pahalısı durumunda. Fiyatıyla ilgi odağı olan Karlmann King SUV’un taşıdığı özellikleri de oldukça dikkat çekiyor.

Asimetrik Tasarım

Otomobil dünyasına yeni dahil olan araçların yüksek fiyatı ile çıkış yapmalarına alıştık ancak son dönemlerde piyasanın devleri olan şirketlerde içinde bulunmak üzere çok sayıda firma, sınırlı sayıyla üretimini gerçekleştirdikleri konsept araçları çok yüksek fiyatlarla piyasaya sunuyor.

Dünyanın En Pahalı SUV Modeli: Karlmann King SUV

Son dönemlerde oldukça popülerlik kazanan asimetrik tasarım kullanma modasına uyan Karlmann King SUV, yeni görenleri şaşırtacak tasarımı kadar açıklanan fiyatıyla ilgileri üzerine çekti. Açıklanan satış etiket fiyatıyla Karlmann King SUV, şu ana kadarki en yüksek fiyata sahip SUV araç olma unvanına sahip oldu. Baz modeli için belirlenen bir milyon dolarlık fiyatla dünyanın en yüksek fiyata sahip SUV sınıf aracı oldu.

YouTube üzerinde bulunan Bacroft Cars adlı kanalda yayınlanan yeni bir video ile karşımıza çıkan bu yeni Karlmann King SUV, gerek sahip olduğu ilginç tasarımıyla, gerek sunulan özellikleriyle ve gerekse de fiyatıyla çok sayıda kişi tarafından yakın takibe alınmış durumda. Tasarımını Luciano D’Ambrosio’nun yaptığı devasa SUV araç, Batmobil’den esinlenen çizgilere sahip. İlk görüşte garip gelse de bu asimetrik oluşturulan tasarımla aracın karakteristik özelliği belirleniyor.

Dünyanın En Pahalı SUV Modeli: Karlmann King SUV

Karlmann King SUV Modelinin İlginç Özellikleri

Elmas tasarım şeklinde isim verilen bu özel dizaynda tasarımcının kendi ifadesiyle saldırgan bir çizgi yakalanmaya çalışılmış. Aracın iç tasarımı da standart SUV araçlara göre oldukça farklı. Son teknolojiye sahip Karlmann King SUV’da 420 beygir güce sahip, 6,8 litre hacimli bir V10 motor yer alıyor. Aracın 5.896 kg ulaşan ağırlığı ile saatte 140 km kadar bir hıza ulaşabildiği belirtilse de yayınlanan videoda hız ibresinin saatte 220 km’ye kadar yükseldiği görülüyor. Aracın iç tasarımında sahip olduğu özellikler bir limuzin konseptini aratmayacak kadar lüks ve her ince detay düşünülmüş durumda. Baz fiyatı 1 milyon dolar olan Karlmann King’in farklı opsiyonlarıyla fiyatının 3 milyon dolara dek çıkabildiği belirtiliyor.

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. Baver diyor

    En pahalı, hızlı, Güvenilir, performansı süper arabası
    Herkese almak nasip olması dilekleriyle

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası