Denizbank Bonus Kredi Kartı Ödeme Erteleme

0

Uzun ve kısa vadede ödeme sıkıntılarının yaşanıyor olması beraberinde ödeme planlarında değişikliği zorlamaktadır. Her ne kadar gelire göre gider planlaması yapılmaya çalışılsa da bu hiçte kolay olmuyor. Elbette kısa süreli çözümlerle belirli bir düzen oluşturmak da her açıdan mümkün. Bu hususta kredi kartı ödemelerinin ertelenmesi cazip fikirlerden bir tanesidir. Denizbank bonus kredi kartı ödeme erteleme gerçekleştirmekte olup, ekonomik açıdan ferahlık sunmaktadır. Bu erteleme için de şartlara uymanız gerekecektir. Ödemelerle alakalı belirli erteleme şartlarının yerine getirilmesi ile birlikte işleminizi tamamlayabilirsiniz. Elbette işleme dair belirlenen faiz oranı da sizlere aktarılacaktır.

Denizbank Bonus Kredi Kartı Erteleme Şartları

Denizbank Bonus kredi kartı kullanıcılarının borçlarını ödemeleri konusunda iki farklı ödeme yöntemi bulunmaktadır. Bunlardan birincisi ekstre borucunu erteleme işlemi olurken bir diğeri ise ekstre borcunu 3 taksitle ödeme şeklidir. Taksitli nakit olarak tabir edilen bu yapıda 3 ay gibi bir süreye kadar erteleme gerçekleştirilmiş oluyor. Elbette bunun dışında borcunuzu 12 ay vadeye kadar uzatma imkanı da yine Denizbank bonus kredi kartı kullanıcılarını sunulan fırsatlardan bir tanesidir.

Denizbank Bonus Ertelemeli Taksitli Nakit Başvurusu

Kredi kartının borcunu taksitlendirebilmek için SMS yolu ile işlem gerçekleştirebilirsiniz. Telefonunuzun mesaj kısmına büyük harflerle ERTELEME yazıp bir boşluk bırakıp karta ait son 6 hanenin yazılması gerekiyor. Sonra da bir boşluk bırakılarak ne kadar tutar ertelenecek ise o yazıldıktan sonra 3280’e SMS atılması yeterlidir. Geri dönüş mesajına göre ertelemenin gerçekleşip gerçekleşmediğini de öğrenebilirsiniz. Elbette Denizbank bonus kredi kartı ödeme erteleme işlemini şubeye giderek de 12 aya kadar da gerçekleştirebilirsiniz.

Başvurularınızın SMS ya da şube yoluyla değil de müşteri hizmetleri aracılığı ile de gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için 444 0 800 numarayı çevirerek telesekreter aracılığı ile işlemleri yürütebilir dilerseniz müşteri hizmetleri ile doğrudan da görüşebilirsiniz. Kredi borcu ertelemesi ya da borcun taksitle ertelenmesi noktasında banka görevlilerinden daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Bütçenize göre yapacağınız planlama ile birlikte de ister 6 aylık isterseniz de 12 aylık taksitlerle borcu kapatabilirsiniz. Fakat ertelemeye veya taksitlendirmeye dair faiz oranlarını incelemeniz sizin yararınıza olacaktır.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası