Çin’in Taklit Aracı Landwind X7 Gerçeğini Aratmıyor

0

Her ürünün yan sanayisini ustalıkla taklit eden Çin şimdide otomotiv sektörüne el atarak Range Rover Evoque’u neredeyse birebir kopyaladı. Şimdilik sadece Çin pazarında satışa sunulan Landwind X7 ülkesinde büyük ilgi görüyor. Satışlardan oldukça memnun olduklarını belirten Landwind X7 üreticileri araç başarısının komplike araç olmasına borçlu olduklarını belirtiyorlar.

İki yıl kadar önce tanıtımı yapılan Landwind X7, Evoque benzemesi yüzünden gündemi oldukça meşgul etmişti. Neredeyse Range Rover Evoque modeline birebir benzeyen araç yüzünden iki şirket davalık olmuştu. Land Rover’ın açtığı dava sonrasında mahkeme illegal bir durum olmadığı yönünde karara vardı ve dava sona erdi. Davanın Çin tarafı için olumlu sonuçlanmasından sonra geçtiğimiz yıl Landwind X7’nin satışına başlandı.

Landwind X7

YALNIZCA ÇİN’DE SATILIYOR

Landwind X7 şuan için sadece Çin pazarında satılıyor ve oldukça popüler olmuş durumda. Çinli yetkililer de satışlardan oldukça memnun görünüyorlar. Yeni otomobilin iç mekanında 10.2 inç’lik multimedya ekranı, geri görüş kameraları, hız sabitleyici özelliği, GPS, Bluetooth, ısıtmalı yan aynalar, anahtarsız giriş ve klima kontrol sistemlerinin hepsi bir arada sürücülere sunuluyor.

Landwind X7

Görüntüsü kadar iç konforu ve özellikleriyle birlikte de ön plana çıkan X7, ısıtmalı deri koltuklardan, 8 çıkışlı ses sistemine, şerit takip sisteminden, lastik basınç uyarısı ekranına kadar bir çok özelleği sahip. Landwind X7‘de Mitsubishi’den devşirme 2.0 lt turbo beslemeli motor kullanılıyor. 192 HP güç üreten bu motor 250 Nm tork üretmekte. Standart olarak önden çekişli olarak satışına devam edilen aracın ileri süreçte AWD dört çekiş opsiyonu üreticilerin gündeminde. Çin’de 23.000 Amerikan Dolarına satışı devam eden araç, 6 ileri manuel ve 8 kademeli otomatik şanzımanla seçenekleri ile alıcılarını bekliyor. İlerleyen süreçlerde X7’nin dış pazara açılması bekleniliyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası