QNB Finansbank CardFinans Temassız Ödeme Açma ve Kapatma

0

Bu başlık altında QNB Finansbank CardFinans temassız ödeme kapatma ve açma işlemine yanıt bulabilirsiniz. Kredi kartları yaşamı kolaylaştıran en önemli kartlar arasında yer almaktadır. Bu kartların kolayca ödeme yapabilme imkânı sunması işlevsel özelliklerinden biridir. Kişileri nakit ödeme probleminden kurtarması da artı bir avantajıdır. QNB Finansbank kredi kartı olan CardFinans kartı da yaşamı kolay hale getiren kredi kartları arasında yer alıyor. Bu kartın özellikle temassız ödeme yapabilme imkânı sunması da önemli artılarındandır.

CardFinans kartınız ile her alışveriş merkezinde kolaylıkla alışveriş yapabilir ve kolayca ödemelerinizi gerçekleştirme şansı elde edebilirsiniz. Ayrıca temassız özelliği sayesinde şifre girmeden direkt ve hızlı bir şekilde ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ancak bazen temassız özellik kullanmaktan tedirginlik duyan kişiler kartın bu özelliğini kapattırmak isteyebiliyorlar. Böyle durumlarda farklı şekillerde CardFinans kredi kartınızın temassız özelliğini kapattırmak mümkün olmaktadır.

CardFinans Temassız Ödeme Telefon ile Kapatma

Düşük tutarlı alışverişlerinizi şifresiz olarak yapabilme imkânı sunan CardFinans bu özelliğin kapatılabilirliği konusunda kullanıcılarına geniş özgürlükler tanımıştır. Temassız olarak kredi kartı kullanmak istemezseniz kartınızın bu özelliğini müşteri hizmetlerini arayarak kapatma şansınız bulunmaktadır.

Müşteri hizmetlerine ulaşabilmek için 0850 222 0 900 nolu hattı aramanız yeterli olmaktadır. Size yanıt veren müşteri hizmetleri yetkililerine kart bilgilerinizi vermeniz gereklidir. Doğrulama işlemleri tamamlandıktan sonra telefon bankacılığı şartları çerçevesinde kartın temassız ödeme işlemlerini iptal ettirebilirsiniz.

CardFinans Temassız Ödeme İnternet Üzerinden Kapatma

CardFinans kartınızı temassız kullanmak istemiyorsanız bu kartın temassız özelliğini rahatlıkla internet bankacılığı üzerinden de kapatabilirsiniz. Kolay ödeme imkânı sunan bir kart olduğu kadar bu özelliği hızlı şekilde de kapatılabilmektedir. Dilerseniz internet bankacılığı üzerinden kartlarınızın tüm sanal ödeme özelliklerini de kapatma şansı elde edebilirsiniz.

İnternet bankacılığı üzerinden TC kimlik numaranız ve bankacılık şifreniz ile sisteme giriş yapmanız gerekiyor. Sonrasında kredi kartları bölümünden CardFinans kartını seçerek ilgili işlemi pasif hale getirebilirsiniz. CardFinans kullanıcıları temassız olarak kullandıkları bu kartlarını dilerlerse banka şubelerine giderek de kapattırma şansına sahipler. En yakın QNB Finansbank şubesine gitmeniz ve kartınızın temassız özelliğini kapattırmak istediğini belirtmeniz yeterli oluyor. Banka yetkilisi tarafından alınan bilgiler ve sizin onayınız doğrultusunda CardFinans kartınızın temassız ödemelere kapatılmaktadır.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası