Sıfır Araç Almanın Avantajları

1

Sıfır araç almak 2. el araç almaya göre çok çok daha iyidir. Fiyat açısından yüksek meblağlara ulaşılsa da performans ve beklenti açısından sıfır araç çok çok üstündür. Örneğin; Sıfır araç aldığınızda motorundan tutun akslarına, koltuklarına, bütün aksamlarına kadar yeni almış oluyorsunuz. Sıfır olmayan araçlarla kıyasladığımızda ise fark büyük boyutlara çıkıyor. 2.el otomobiller sıfır araca göre geçen yıllar faktörü göz önüne alındığında daha yıpranmış bir şekilde çeşitli arızalarla karşılaşmamıza sebep oluyor.

Sıfır Araçların Avantajları

Sıfır bir araçta en önemli detaylar motorun sıfır olması, araç kilometresinin sıfır olması, kısacası her parçasının sıfır olması en büyük avantajlardan biridir. İçindeki sıfır kokusu da ayrı bir güzeldir ve çoğu insanı çeker. Artı özelliklerine devam ettiğimizde yaklaşık 5-10 yıl arıza sıkıntısı çekilmez. 2. el araçta ise hep bir endişe duyulur. Ayrıca her sıfır araba alındığında güvenlik donanımları da yıllar geçtikçe daha üst seviyelere gelir. Yine 2. el araçlarla kıyaslarsak ve alacağınız 2. el modeller düşükse güvenlikte bir o kadar düşük olur. Sıfır araç alırken aracı alım işlemleri de 2. ellere göre çok daha kolay ve pratiktir.

Sıfır Araçlarda Alım Kolaylığı

Sıfır araba alacağınız satıcı evraklarınızı hazırlar sizde kimlik karşılığında ödemenizi yapıp arabayı alırsınız. Noter gibi işlerle uğraşmanıza kesinlikle gerek yoktur. Şüphe duymazsınız bütün işlemler sorunsuz ilerler. Diğer avantajlarından biri ise aracın 3 ile 5 yıl garanti kapsamında olmasıdır. Bu avantaj satıcının elinin güçlendirir, alıcının ise alım kararını direkt olarak etkilemektedir. Sıfır otomobil almanın en büyük artılarından biri de aracı daha önce kimin kullandığı, borcu olup olmadığı, çalıntı kaydının olup olmadığı, kilometresinde herhangi bir değişiklik yapılıp yapılmadığı konusunda kafanızın rahat olmasıdır.

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. Mehmet diyor

    Paylaşılan bilgiler için gerçekten teşekkür ederim..

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası