Anında 10 Bin TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

0

Zaman zaman herkesin hayatında acil nakit ihtiyacı ortaya çıkabilir. Bankaların kredisi başvurusu süreçleri uzun ve detaylı olduğundan hemen paraya ihtiyacınız olduğunda çok yardımcı olmayabilir. Ancak bankalar hizmet politikalarını her geçen gün geliştirmeye ve müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine uyarlamaya devam ediyorlar. Buna yönelik olarak da anında 10 bin TL kredi gibi kampanyalar sunuyorlar.

Giderek çok daha fazla sayıda banka anında 10 bin TL kredi başvurusu almaktadır. Müşterilerin artan acil nakit ihtiyacına cevap vermeyi hedefleyen bu kredi paketi, hızlı başvuru yapılmasına olanak sağlar. Ayrıca başvuru sonucu da hızlı bir şekilde belli olarak kişilerin kredilerini hemen kullanabilmesi sağlanmaktadır. Dahası bu paketlerde en düşük faiz oranları sunulup ihtiyaç anında kişiler mağdur edilmemeye çalışılır.

Anında 10 Bin TL Kredi Başvurusu Yapma

Bankalar tarafından sunulan 10 bin TL kredi seçenekleri genellikle ihtiyaç kredisi altında değerlendirilmektedir. Bu yüzden de çoğunlukla düşük faizli ve 60 aya varan vade seçeneği gibi özelliklerle verilirler. Kredi başvurusu yapma yöntemi bankadan bankaya göre değişiklik göstermektedir. Günümüzde teknolojiye bağlı olarak bankacılık hizmetleri de kendini şekillendirdiği için başvuru kanalları sürekli çeşitlilik kazanmaktadır.

Öncelikle bankaların sunduğu kredi paketlerinin özelliklerini incelemenizi öneririz. Elbette olanaklar ile birlikte kriterlerin de değerlendirilmesi gerekir. Eğer geliriniz düzenli değilse ya da düşükse gelirden ziyade kredi notuna önem veren bir bankadan kredi çekmek isteyebilirsiniz. Öte yandan kıyaslamanızı yaptıktan sonra en avantajlı kredi paketine başvurabilirsiniz. Ayrıca zaten müşterisi olduğunuz bankadan başvuru yapmak ödeme kolaylığı açısından lehinize olabilir.

Anında 10 Bin TL Kredi Başvurusu İçin Seçenekler

Seçtiğiniz bankanın resmi internet sitesinden online kredi başvurusu yapabilirsiniz. Hemen hemen tüm bankaların da bu olanağı sağladığını bilmelisiniz. Sitedeki kredi başvuru formunu doldurup bilgilerinizi girerek ön başvuruyu tamamlamış olursunuz. Bu yöntemle herhangi bir belge imzalamadan ve bankaya gitmek zorunda kalmadan başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Yalnızca sitedeki başvuru sözleşmesini dikkatlice okumaya ve onaylamaya özen göstermelisiniz.

Bankaya gitmeyen anında 10 bin TL kredi başvurusu yapmak için başka yöntemler de mevcuttur. Örneğin SMS ile başvuru yapabilirsiniz. Bankanın belirtmiş olduğu numaraya TC kimlik numaranız ile birlikte çekmek istediğiniz kredi tutarını yazıp göndermeniz yeterlidir. Banka başvurunuzu inceledikten sonra sonucu da yine telefonunuza bildirecektir. Kredi notunuz yüksekse ve kredi almaya hak kazanırsanız adınıza çıkan kredi tutarı ve sizden istenen belgeler tarafınıza bildirilir.

Dilerseniz anında 10 bin TL kredi çekmek için başvurunuzu banka şubesinden de yapabilirsiniz. Şubeye gitmeden önce kredinin özellikleri ve şartlar hakkında araştırma yapmak zaman kazandıracaktır. Kredi başvurusu için istenen belgeler yanınızda olursa başvurunuzu hemen yapabilirsiniz. Ayrıca müşteri temsilcisi ile birebir görüşme fırsatınız olacağı için daha avantajlı oranlardan yararlanma olanağınız da olabilir.

Hangi Bankalar Anında 10 Bin TL Kredi Veriyor?

Birçok banka anında temel ihtiyaç destek kredisi olarak kredi vermektedir. Kredi alabilmek için kredi notunuzun iyi olması ve düzenli gelirinizin bulunması gerekir. Ayrıca bazı durumlarda bankalar sizden ekstra belgeler, kefil ve teminat da isteyebilir. Ayrıca başka bir bankaya ait ödenmemiş kredi borcunuzun bulunmaması gerekmektedir. Anında 10 bin TL veren bankalar şöyledir:

  • Akbank
  • Halkbank
  • Ziraat Bankası
  • Vakıfbank
  • ING Bank

Ayrıca 10.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu için herhangi bir bankayı tercih edebilirsiniz. Başvurunuzun değerlendirilme süreci biraz daha uzun olsa da anında nakit gerekmeyen durumlar için bir kurtarıcı olabilir. Bu kredilerde maksimum vade sayısı 60 olsa da bankalar genellikle 48 aya kadar vade uygulamasını tercih ederler.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası