Android İşletim Sistemli Polestar 2’nin Görselleri Paylaşıldı

0

Polestar elektrikli otomobil üretiminde önemli başarılara imza atarken Polestar 2 Android işletim sistemli otomobil görüntülerini paylaştı. Polestar tarafından paylaşılan görüntülerle birlikte android işletim sistemine sahip otomobilin gelecek perspektifi hakkında küçük detaylar da paylaşıldı. Android işletim sistemi Google tarafından geliştirilmiş ve geniş bir ekosisteme sağladığı destekle biliniyor.

Android işletim sistemleri günümüzden cep telefonlarından tablet bilgisayarlara kadar birçok teknolojide başarılı bir şekilde kullanılıyordu. Polestar 2’de Google tarafından geliştirilen android sistemin kullanılması bu ekosisteme otomobillerin de eklenmesini sağlamış oldu. Günümüz koşullarında elektrikli otomobillerin üretiminde sağladığı başarılar ile ön planda olan Polestar’ın bu başarısına android yazılım eklediği Polestar 2 ile yeni bir boyut kazandırmış oldu.

Polestar 2 Paneli

Polestar android işletim sistemine sahip yeni tasarımı Polestar 2’nin panel görüntülerini paylaştı. Polestar bu paylaşımıyla Android işletim sistemine sahip ilk otomobili üretme yolunda önemli bir başarıya imza atmış oldu. Polestar tarafından paylaşılan görüntüler İsveç markası Volvo ve Çin’in ürettiği Geely tarafından da destek gördü.

Polestar’ın elektrikli otomobil üretiminde rol modeli ise Tesla oldu. Firma tarafından yapılan paylaşımlarda Polestar 1’in üretiminin sınırlı olacağı hibrit olmasının yanında sportif ve lüks bir otomobil olacağı açıklandı.

Polestar 2’nin de tamamıyla elektrikli sisteme olacağı bununla birlikte Android işletim sisteminin bulunacağı açıklandı. Yeni tasarım elektrikli Polestar 2’ye rakip olarak ise Tesla 3 gösterildi.

Polestar 2’de bulunan android sistemde haritalar, Google asistan ve diğer uygulamaların kullanılabilmesi için Google Play Store’da yer alacak. Polestar 2’de Google haritaları ile ADAS entegre bir şekilde çalışacak. ADAS (Gelişmiş Sürücü Asistan Sistemi) Polestar 2’nin yol koşullarına uygun olarak daha güvenli bir sürüş ve manevra yeteneğinde olacağını gösteriyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası