Akbank Axess Temassız Ödeme Açma ve Kapatma

0

Akbank kredi kartı kişilerin hayatını kolaylaştıran kartlar arasındadır. Son derece pratik kullanıma sahip olan Axess Akbank kartı ile kolaylıkla alışverişlerinizi yapabilir ve ödemelerinizi zamanında gerçekleştirebilirsiniz. Bu kartları kullanan kişilere banka birçok önemli avantajlar sağlamaktadır. Kartlarda bulunan temassız ödeme yöntemi de bu avantajlardan biridir. Akbank kredi kartı temassız ödeme açma ve kapatma ile bu avantajdan 7/24 yararlanabilirsiniz.

Hemen herkesin cüzdanında yer edinen kredi kartlarında temassız özellik son derece avantajlıdır. Ödeme sırasında zaman kaybı yaşamak istemeyenlerin sıklıkla kullandığı bir yöntemdir. Ancak her kullanıcı temassız bir kredi kartına sıcak bakmayabiliyor. Böyle zamanlarda kullanım şekli kullanıcıya bırakılıyor. Kredi kartınızda ki temassız ödeme yöntemini dilerseniz kapattırma şansına sahipsiniz.

Akbank Axess Temassız Ödeme Açma

Son zamanlarda insanların hiçbir yere temas etmek istememesi alışveriş sürecini daha da zorlaştıran bir durum haline geliyor. Ancak Axess kredi kartınızın temassız özelliğini açtırdığınız takdirde başkalarının dokunduğu tuşlara dokunmak zorunda kalmadan rahatlıkla ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu özelliği aktif hale getirmek istiyorsanız ve aktif olarak kullanılan bir Axess kartınız varsa 444 25 25 numaralı Akbank Müşteri hizmetlerini aramanız gereklidir. Bir başka temassız özelliği açtırabileceğiniz yöntem ise Akbank Direkt mobil uygulama yöntemidir. Bu uygulama üzerinde kartınız yanınızda olmadan da temassız özelliği açtırabilme şansınız bulunmaktadır. Axess kartın temassız özelliğini açtırmak alışveriş sırasında kartı post makinesine yaklaştırmanız ve okutmanız yeterli olacaktır.

Akbank Axess Temassız Ödeme Kapatma

Kredi kartlarında önemli bir kolaylık da olsa temassız çekim yöntemi birçok kişiyi tedirgin etmektedir. Bu kartlarda temassız özelliği gönül rahatlığı ile kapatabilme şansınız bulunmaktadır. Akbank müşterilerinin sıklıkla kullandığı Axess kredi kartı temassız özelliği kapatma işlemi için kişilerin Akbank müşteri hizmetlerini araması yeterli olmaktadır.

Müşteri hizmetlerine ulaşabilmek için 444 25 25 numaralı hattı aramanız ve kartınızın temassız özelliğini kapattırmak istediğinizi belirtmeniz gerekmektedir. Bu işlemi yaparken birtakım kimlik doğrulama işlemlerinden geçmeniz gerekmektedir. Axess kredi kartı temassız özelliğini mobil uygulama ve internet bankacılığı üzerinden kapatma şansınız bulunmamaktadır. Bu işlemin yapılabilmesi için bankanın müşteri hizmetlerini aramak zorundasınız.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası