A101’de Bonus Puan Geçiyor Mu?

0

Ülkemizde en yaygın market zincirine sahip olan ve çok yoğun olarak tercih edilen A101 marketlerini her ilde, her ilçe de görebilirsiniz. Nakit, kredi kartı ve ticket ile alış veriş yapabileceğiniz marketler zinciri olarak hizmet veren A101’de bonus puan geçiyor mu? sorusu oldukça merak ediliyor.

Franchise sistemi ile çalışmayan ve tüm marketler aynı şirket bünyesinde bulunan A101 marketlerinin tamamında yanı kurallar geçerlidir. Bu nedenle bonus puanlarınız ile alış veriş yapmak istediğinizde kasadaki görevliler size olumsuz yanıt veriyor. Kredi kartı olarak Garanti Bankası kredi kartlarının tamamının geçerli olduğu marketler zincirinde sadece bonus puanları kullanarak alış veriş yapamıyorsunuz.

Bonus Üye Marketler Hangileri?

Ödeme yöntemi olarak kredi kartı ve kredi kartı puanları, bonusları kullanan marketler ile yapmış olduğu anlaşmalar çerçevesinde bonus kullanan ve bonus üye marketler ise aşağıda liste halinde verilmiştir.

Adese

Ülkemizde belirli şehirlerde yer alan ve marketler zinciri olan ADESE marketleri bonus üyesi marketlerden biri olup kredi kartı ve bonus puanlarınız ile alış veriş yapma imkanına sahip oluyorsunuz. Dilediğiniz kadar alış veriş yaparak bonus puanlarınız ile ödeme yapabilirsiniz.

Carreforursa

Ülkemizde çok yaygın olarak yer alan Carrefoursa marketleri de bonus üye marketleri arasında yer alıyor. Dilediğinzi gibi alış veriş yaparak bonus puanlarını zile ödeme yapabilirsiniz.

Happ Center

Bonus üye işyerleri arasında yer alan ve bonus puanlarınızı kullanabileceğiniz market zincirleri arasında yer alan Happy Center çok sayıda marketi ile sizlere hizmet veriyor.

İste Gelsin

Bir internet market zinciri olan İstegelsin ile yapacağınız alışverişlerinin tamamı için bonus puanlarınız ile ödeme yapabiliyorsunuz.

Kipa

Uzun yıllardır hizmet veren marketler zinciri olan Kipe bonus üye marketler arasında yer alıyor. Yapacağınız alış verişlerinizi bonus kredi kartı ve puanlarınız ile ödeyebiliyorsunuz.

Metro

Bonus üye iş yerlerinden biri olan ve uzun yıllardır bonus ile ortaklıklar kuran Metro Gıda alış verişlerinizde bonus kredi kartı veya bonus puan kullanabildiğiniz marketler arasında yer alıyor.

Not: A101’de bonus puan geçiyor mu? Bonus üye marketler hangileridir? sorularına yanıt aradık. Bonus puanlarınız ile alışveriş yapmadan önce, market görevlilerine bonus puanların geçip, geçmediği hakkında soru sormayı unutmayınız.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası