Porsche Taycan 4S Dünyanın En İyi Elektrikli Arabası Seçildi

0

Bu haber ve gelişme, dünyanın en yüksek tirajlı gazetelerinden, İngiliz The Sun’dan geldi. Gazetenin okurları için hazırladığı anketlerden birinde, dünyanın en iyi arabaları içinden hangisini tercih ederdiniz konulu bir anket oluşturuldu. Tesla, Porsche ve daha birçok araç üreticisinin üretmiş yer aldığı ankette, en iyi elektrikli otomobil, Porsche Taycan 4S seçildi.

Üstün Alman teknolojisi, çok sık kullanılan bir tabirdir. Bu terim, dünyanın neresine giderseniz gidin, kalıplaşmış reklam tabirlerinden biri haline gelmiştir. İşte o üstün Alman teknolojisi ile üretilen Porsche Taycan 4S, The Sun tarafından düzenlenen anket ile dünyanın en iyi elektrik enerjisi ile çalışan otomobili olarak seçildi ve bu anlamda tarihe geçti.

Porsche Taycan 4S Dünyanın En İyi Elektrikli Arabası Seçildi

Performans, fiyat ve diğer bileşenlerin bu seçimde önemli bir yer tuttuğunu belirten The Sun yetkilileri, Porsche Taycan 4S için tüm özellikleri ile Tesla’dan daha üstün bir araç olduğunu düşünüyorlar. Okurların da aynı fikirde olması ve fiyat performans aralığının da bu özellikler ile uyumlu olarak öne çıkması, anket için bu sonucu doğurmuş olabilir.

The Sun Neden Tesla’yı Seçmedi?

The Sun’da yer alan ve okurların da etkisi ile yapılan bu seçim, akıllara ‘Neden Tesla değil?’ sorusunu getirdi. Dünyanın son yıllarda adından çokça söz ettiren elektrikli otomobil üretisici Tesla, nasıl oldu da Porsche’yi bu anlamda geride bırakamadı? Cevap oldukça basit. The Sun, Porsche’nin ürettiği Taycan 4S’in yalnızca bir elektrikli otomobil olmadığını, arkasında Porsche gibi köklü bir tarih ve büyük Alman mühendisliği faktörlerinin de bulunduğunu düşünüyor. Turbo ve Turbo S modelleri ile iki farklı seçeneğe uygun olarak üretilen Taycan 4S, Tesla ile karşılaştırıldığında tüm değerleri ile Tesla’yı geride bırakıyor.

Porsche Taycan 4S Dünyanın En İyi Elektrikli Arabası Seçildi

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası