Tesla Cybertruck, Dubai Polis Teşkilatına Katılacak

0

Tesla Cybertruck Dubai de polis arabası olacak! Dubai Emirliği hali hazırda dünya üzerinde bulunan en pahalı polis teşkilat filosundan birine sahip, hatta belki de bu alanda liderler fakat bu onları doyurabilmiş değil. Teşkilat Tesla’nın ürettiği güvenli arazi aracını filosuna katmak ve bu alanda özel bir araca sahip olmak için oldukça istekli davranıyor.

Dubai Polis Teşkilatı Galeri Gibi

Dubai Polis Teşkilatı araç filosu bünyesinde bulunan Bugatti Veyron, Nissan GT-R, Ferrari FF, Audi R8 V10, Lamborghini Aventador, McLaren MP4-12C, Bentley Continental GT, Mercedes-Benz SLS AMG, Aston Martin One-77 ve Mercedes-Benz Brabus G 700 ile göz kamaştırmaya ve bu filoyü sürekli lüks araçlar ile genişletmeye devam ediyor.

Son olarak Hoversurf firmasının ürettiği Hoverbike kullanımı ile Dubai Emirliği Polis Teşkilatı adından oldukça söz ettirmişti. Araçları liste haline getirdiğinizde lüks bir galeriden farkı olmayan teşkilat, şimdilerde Tesla’nın tanıttığı yeni arazi aracı Cybertruck’ı gözüne kestirmiş.

Twitter’dan Paylaştılar

Dubai Polis Teşkilatı’na ait Twitter hesabından yapılan görsel paylaşımı ile geçtiğimiz günlerde Tesla’nın sahibi Elon Musk tarafından tanıtılan Tesla Cybertruck, teşkilatın logo ve armaları ile süslenmiş halde görünüyor. Bu fotoğraf ile birlikte, Elon Musk tarafından ön sipariş sayıları daha önce paylaşılan CyberTruck’ın teşkilata katılma ihtimalinin oldukça yüksek olduğu anlaşılıyor.

Tesla Cybertruck Dubai Polis Gücüne Katılacak

Özel Gövde ve Kurşun Geçirmez Olması Önemli

Aracın yalnızca markası değil, teknolojik olması da onu oldukça özel kılıyor. Tabii, yalnızca teknolojik olması değil, diğer yandan da uzay mekikleri ve uzay istasyonlarında kullanılan çelik alaşım madde ile dış yüzeyinin yapılması, preslenmiş, çizilmez ve paslanmaz olan bu çelikten üretilmesi de çok önemli.

Tesla CyberTruck ayrıca kurşun geçirmez ve darbeye dayanıklı camları ile ekstra dayanıklılık ve tehditlere karşı ultra güvenlik imkanı da sunuyor. Tüm bu özellikleri ile birleşen ve onu değerli kılan bir diğer durum ise aracın arazi aracı statüsünde olması. İşte bu yüzden Dubai’de Tesla Cybertruck polis arabası olacak. Son günlerde test ve lansman esnasında adından sıkça söz ettiren ve Elon Musk’ı zor duruma düşüren CyberTruck bakalım Dubai’ye ne zaman gidecek.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası