Renault Master Panelvan 2018 Tüm Zorlu Görevlere Hazır

1

Renault Master Panelvan 2018, bu sene çok konuşulan otomobillerinden birisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Sağlamlığı ve işlevselliği ile göz dolduran kamyonet tarzı otomobil, aynı zamanda kullanıcılarına ‘ferah, konforlu ve güvenli yolculuk’ sloganı ile sunuldu. Konforlu kabini ile göz kamaştıran otomobilin aynı zamanda sunduğu yenilikler; optimum görüş alanı belirleme, ayarlanabilir sürüş koltukları, ergonomik yapıda kumandalar ve çok sayıda saklama gözü.

İle her alana kısa sürede ulaşabilirsiniz. Şasi ve sac kasa olmak üzere iki farklı versiyonda üretilen otomobilin 3.5 tona kadar yükleme kapasitesi bulunuyor. Tek kabin versiyonlarında arkadan itiş, daha iyi yük çekiş performansları da Renault Master Panelvan 2018 ile aktarılıyor. 1.814 kilograma kadar taşıma kapasitesi bulunan otomobilin güvenlik donanımları ise; elektronik denge sistemleri, yokuş kalkış desteği, römork savrulma önleyici ve yol tutuş desteği bulunmakta. Renault Master Panelvan 2018 ile güvenliğinizi daha fazla öne çıkartmak sizlerin elinde! Hemen siz de en yakın Renault bayisine giderek bu araçlara ilişkin çok daha geniş kapsamdan bilgi alma ayrıcalığına ulaşın.

Renault Master Panelvan 2018 Tüm Zorlu Görevlere Hazır

Renault Master Panelvan 2018 Fiyatları

Renault Master Panelvan 2018 fiyatları açıklandı. Sac vkasa ve şasi kabin olarak iki farklı şekilde üretilen otomobilin motor gücü ve satış fiyatları şu şekilde;

  • 3 dCi motor / 126 BG Dizel motor ve 6 ileri manuel vites

Olarak tasarlanan otomobilin şasi versiyonları 82.700 TL, sac kasa versiyonları da 86.200 TL başlangıç fiyatları ile Renault bayilerinde. Bu otomobile sahip olmak ve sürüş konforunu deneyimlemek açısından hemen siz de satın alımları gerçekleştirin.

Aracın Türkiye satışları Aralık ayı itibariyle son hız devam ediyor. Bu otomobile sahip olarak en üst düzey sürüş konforunu elde etmek ve muhteşem bir otomobilin deneyimini yaşamak sizlerin elinde. Buna istinaden seçiminizi yapın ve en verimli ticari otomobillerin sahibi olun. Bu alanda sunulan maksimum hizmet ve donanımlı otomobil desteği ile Renault markası her daim güven arz etmeye devam ediyor.

Renault Master Panelvan 2018 Tüm Zorlu Görevlere Hazır

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. Çetin Şener diyor

    2015 modelini halen kullanmaktayım. Oldukça kullanışlı ve ekonomik bir araç performansına göre. Bende model yükseltmeyi düşünüyorum detaylarını inceledim hoşuma gitti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası