Akbank Cebe Para Gönderme Nasıl Yapılır?

0

Akbank Cebe Para Gönder hizmeti ile dilediğiniz telefon numarasına ya da hesaba para gönderebilirsiniz. Cebe havale işlemini gerçekleştirmek için;

  1. Öncelikle Akbank Mobil uygulamasını Play Store ya da App Store’dan indirin
  2. Uygulamayı indirdikten sonra müşteri numaranız ve şifreniz ile sis teme giriş yapın. Müşteri numaranızı bilmiyorsanız Neo Kartınızın üzerinden yazan Müşteri No’yu kontrol edebilir ya da 44 25 25 numaralı çağrı merkezini arayabilirsiniz. Şifrenizi bilmiyorsanız Akbank.com tr adresinden kimlik numaranız ve kart bilgilerinizle şifre oluşturabilir ya da yenileyebilirsiniz.
  3. Akbank Mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra menüden Para Transferleri> Cep Telefonu adımlarını izleyebilirsiniz.

Cebe Para Gönder servisi ile başka bir Akbank hesabına ya da dilediğiniz bir Akbank ATM’sine para gönderebilirsiniz. Dilerseniz para gönderme işlemini kredi kartınız ile de yapabilirsiniz. Cebe Para Gönder servisi ile cep telefonunuza ya da hesabınıza gönderilen parayı çekmek için;

  1. En yakın Akbank ATM’sine giderek menüden giriş seçeneğine dokunun.
  2. T.C. kimlik numaranız ile giriş yaptıktan sonra ‘Kartsız Para Çekme’ işlemini seçin.
  3. Açılan ekranda Cebe Para Gönder işlem bilgilendirme mesajınızda yer alan referans kodunu ve göndericin belirttiği para tutarını yazın. Bilgilerin doğru girilmesi halinde paranızı çekebilirsiniz.

Akbank Cebe Para Gönder Kullanım Detayları

Kendi hesabınızdan bankanızda kayıtlı telefon numaranıza ya da kendi kredi kartınızda Akbank hesaplarınıza para gönderme işlemi yapamazsınız.

Cebe Para Gönder servisini kullanarak 1 günde toplam tutarı 1000 TL’yi aşmamak koşulu ile iki kez işlem yapabilirsiniz. Haftalık işlem toplam tutarı 2000 TL, işlem sayısı 4; aylık işlem toplam tutarı 3000 TL, işlem sayısı 6 ile sınırlıdır. Cebe Para Gönder işlem limitlerini aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz.

Alt Limit Üst Limit
Günlük Gönderim 10 TL 1.000 TL
Haftalık Gönderim 10 TL 2.000 TL
Aylık Gönderim 10 TL 3.000 TL

Gönderdiğiniz paranın alıcı tarafından çekilmemesi durumunda ya da alıcının referans numarası/ tutar bilgisini 3 kere üst üste yanlış girmesi durumunda gönderdiğiniz tutar hesabınıza iade edilir.

Dilerseniz 24 saat içerisinde işlem yapılmayan Cebe Para Gönder talimatlarınızı iptal edebilirsiniz. İptal işlemi için Akbank Direk İnternet üzerinden Ana Menü > Para Transferleri > Cep Telefonu adımlarını izledikten sonra ‘Para Gönderi İptal Et’ seçeneğine dokunun.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası